„Az erdő elcsendesedik mikor kiérsz a tisztásra. A tábortűz körül kisebb társaság figyel fel jöttödre, közelebb lépsz, abban a reményben, hogy személyükben jövendő kalandozótársaidat ismered meg. „ Itt lehet feladni a találkozóra vonatkozó játékoskereső igényeket. Ne feledjétek, a minimum csapatlétszám a három fő.

Csapatkereső a Kalandor Krónikákra

13 thoughts on “Csapatkereső a Kalandor Krónikákra

  • Sziasztok!
    Csapatot keresek.

    Akihez tudok csatlakozni,légyszíves írjon.
    A csapatok résztvevői valahol levannak írva?

  • A csapatok a Regisztrációnál vannak felsorolva a singlik meg itt fognak sorakozni majd 😉

  • 1 tapasztalati szint megvásárlása mennyi Tp-be kerül?

    Láttam 1 Mf képzettség 1000tp +15 kp.

    Ha elfogytak a tp-k,
    Mennyivel több Tp-t kell a képzettség elsajátítására költeni karakteralkotásnál?

  • Jeno: ezt inkább a Karakteralkotásnál érdemes megkérdezned. Egyébként nem teljesen értem, hogy a kérdés mire vonatkozik.

  • Üzenet Novának- Sajnos már megvan a létszámunk uh úgynézki erre a talira nem tudunk cooperálódni.

  • Értem, ez vala…

    Ez esetben korábbi társai által kitaszított, magányos udvari ork gladiátor keresi társait. Amennyiben valaki befogadná, hűen szolgálná pörölyével…

  • Sziasztok!

    Nova,Ludom, figyelem!!!Keressétek egymást!
    Sajnos a Slayers betelt.

    Ajánlom figyelmébe minden kedves csapat nélküli játékosnak hogy a továbbiakban próbáljon hasonló magányos jk-al felvenni valamiféle kapcsolatot,és külön csapatot alkotni.
    Jó alkotást és „csapódást”mindenkinek!
    🙂

  • Üdv mindenkinek!

    Magányos emberekből formálódó csapat további csapattagokat keres. Jeno (mivel látom, hogy te is hasonló cipőben jársz), és bárki, aki szeretne csatlakozni: légyszi, írjatok a novak.r@freemail.hu címre egy e-mailt, és beszéljük meg a továbbiakat.

    Valheru: köszi a közvetítést, a kooperáció megtörtént.

    Kérdés a szervezőkhöz (mivel láttam 1-fős csapatot is a regisztrált csapatok között): a magányos játékosokból összeálló csapat bele van számolva a 25 csapatba, vagy várólistára kerülünk, ha összeáll belőlünk egy csapat?

  • nova: most már várólistára kerülnek az újabban regisztrált csapatok (a hírlevél elküldése után jelentkezettek). Annak függvényében, hogy ki küld előtörténetet november 6ig vagy mondja vissza a szereplést még változhat a felállás. Akkor rögtön értesítjük a csapatot.

  • Üdv mindenkinek.
    Alaposan lemaradtam erről a 12-én megrendezésre kerülő Magus versenyről. Viszont tanácsot kérnék tőletek, volna értelme mint sima néző elmennem szombaton , egyúttal mint szórakozás megtekinteni egy ilyen versenyt, illetve Budapesten Magus szerepjátékos társakat keresnem? Nem tűnne túl bénának? Mindenki csapattal megy oda, én meg próbálok ismerkedni a Budapestiekkel, remélve, hogy találok egy UTK szerinti baráti társaságot, holott a találkozó a „régi” szabálykönyv alapján kerül megrendezésre.
    Várom a véleményeiteket.

  • Nyugodtan gyere el, am szerintem vanank 3-4 fős csapatok ahova be tudnál még csatlakozni, szóval nem uszott el az esély! (Persze a véglegest nem én modnom ki, de én igy gondolom 🙂 )

  • Shalafi: ezt remélem úgy mondod, hogy a ti 3-4 fős csapatotokhoz is csatlakozhat. 🙂

    Tibi: sajnos minőségi megfontolásból a mi rendezvényeinken az általad említett könyv nem járja. Ennek ellenére persze nézőként és látogatóként mindig mindenkit szívesen látunk, azzal a feltétellel persze, hogy nem zavarja meg a csapatok játékát.

Vélemény, hozzászólás?