unnamed

Deathwatch kaland, második nekifutásra, a negyedik napon!
Gyere és játssz egy sötét és kegyetlen jövőben!
Amire szükséged lesz: core rulebook, (elküldöm emilben, ha kéred)
Amit még használhatsz: https://images-cdn.fantasyflightgames.com/ffg_content/deathwatch/minisite/support/final-sanction-web-quality.pdf (előre gyártott karakterek és a szabályok összegzése
Ketten már jelentkeztek korábban így még 3 embert várok!





Ravenstein: Warhammer 40K 2.0

10 thoughts on “Ravenstein: Warhammer 40K 2.0

  • Üdv!

    novak pont robert 00 kukac gmail pont com

  • Üdv leendő táborozók!

    Eddig ketten vagyunk játékosok erre a mesére, s Orome mester véleménye szerint még legalább 1 fő szükségeltetik ahhoz, hogy tudjunk játszani. Mivel én már játszottam Deathwatchot meg a világot is elég jól ismerem, felajánlom, hogy ha valaki a Warhammer 40.000 világában járatlan érdeklődőként próbálná ki a játékot, segítek neki a karakteralkotásban, mesélek neki a világról és a játékról skype-on, illetve korlátozott mennyiségben magyar nyelvű anyagokat is küldök neki, ha kell. Szóval ez senkit ne tartson vissza a jelentkezéstől, nem nehéz belerázódni. Bár a kalandot nyilván nem ismerem, de a Deathwatch jellegéből adódóan mindenképpen várható az emberiség és az Istencsászár ellenségeinek aprítása kisebb-nagyobb halmokba, egy sötét és iszonyattal teli jövőben, ahol a játékos karakterek a Deathwatch kötelékébe tartozó űrgárdistaként a Birodalom legnagyobb harcosai közé tartoznak.

    „Nem létezik már sem a fejlődés, sem a megértés ígérete, mert ebben a jövőben nem létezik már más, csupán háború. A csillagok közt nincs már béke, csupán öldöklés, sötétség, hideg, és a vérre szomjazó, kegyetlen istenek kacaja.”

  • A táborban személyesen úgyis akad majd még érdeklődő, ahogy mindig s minden táborban 😉 . Erre mérget vehettek. Jómagam is mennék szívesen akár, de Shala csábos mosolya már megvett Marvelezni arra a napra.

  • Burn, Kill, Purge. Ha mást nem ennyit csak tudunk mi is csinálni. 🙂

    Én és Archelun jelentkezünk ez esetben. Habár egyikőnk se játszott még Deatwatch-ot.

  • Üdv!

    Ha tudok valamit segíteni, írjatok a fentebb megadott e-mail címemre.

    Tisztelettel: Nova

  • Akkor köszönöm, meg is vagyunk!

    nova
    4d4m
    Drax
    Archelun

    nova már megküldte a kariját, a többieket is kérem, hogy vasárnap estig tegyék ezt meg! Thy!

  • Well^^

    Mi valószínűleg csak a táborban tudunk karaktert alkotni. Archelun amúgy sem elérhető a héten. Kérjük az emperor elnézését ez ügyben, illetve Nova a te segítségedre is inkább majd ott számítanánk.

Vélemény, hozzászólás?