26434a9ffe33ca9d0e987a140b23e1acSzűkszavú, ugyanakkor annál beszédesebb fejezetéhez érkeztünk időrégész utazásunknak. A GuRúna ekkor már egy megjelent és életünket kísértő jelenés volt a karácsonyfák alatt, hogy még sok-sok ünnepet okozzon létezésével. Ennek megfelelően az ezzel kapcsolatos Rúna valamivel soványabb volt, de már ekkor is értékes irányvonalakat jelölt ki nekünk.

Gáspár András előszava nyitja meg ezt az új korszakot sokunk számára, majd olvashatjuk, hogy a Valhalla Páholy legismertebb, „klasszikus” inkarnációja milyen tervekkel és hírekkel tekint a jövendőbe. Rögtön fekete alapon fehér betűkkel olvashatjuk a figyelmeztetést, hogy ezentúl csak komoly körültekintéssel viszonyulhatunk a Magyar „Szerzőjog” által védett szellemi termékekhez.

Ami viszont izgalmas és hiánypótló anyag egyben az a Kalendárium, amely első ízben kísérli meg összevetni egymáshoz képest Ynev országainak és birodalmainak alapítási évszámait. Sok érdekes adatot és összefüggést találunk itt, amelyeket később (így vagy úgy) de megváltoztattak. Ezzel máris az egyik, ha nem a legfontosabb forrássá lép elő ez a mostani szám. További jó kalandokat és élvezzétek a nemrég megjelent kalandorok krónikáit! Letöltés: GuruRúna13.94.2

M.A.G.U.S. Eredet #18 – megjelent és elindult a Kalendárium is

Vélemény, hozzászólás?