„Nincs visszaút, jön a StarCraft Remastered, ami szerencsére nem hangzatos, de fölösleges újításokkal próbál a rajongók szívébe férkőzni. A Blizzard főleg az online játékon javít, a textúrákat csak épp annyival teszi szebbé, amennyivel kell. Az újrakevert verzió megjelenése előtt azonban még ingyenes lesz az eredeti, amit a csapat a héten frissít. Az 1.18-as kiadás erről a linkről tölthető le, és ugyan az egyjátékos kampányba bárki belevághat, online csak azok játszhatnak, akik rendelkeznek PTR felhasználói fiókkal, és azoknak is érdemes tudni, hogy a kiszolgáló Kaliforniában található, így Európából valószínűleg nagyon magas lesz a ping. A játék Windows 7-en, 8.1-en és 10-en is működik, testreszabható a gombkiosztás, futtatható ablakban vagy teljes képernyőn, és mindössze 1.5 GB-ot foglal. A wLauncher, a Chaos Plugin és más kiegészítők telepítése összeomlást okozhat.”

(forrás: www.gamestar.hu)

„A Codemasters ugyan főleg versenyjátékokkal foglalkozik, néha belenyúl ebbe-abba. Az Operation Flashpoint sorozat talán nem ismeretlen számotokra – az is hozzájuk kötődik. Szintén tőlük érkezett az Overlord is még a távoli 2007-ben. Az akció-szerepjátékban egy újjáélesztett nagyúr szerepében irányíthattuk a lényegesen alsóbbrendű, különböző színű teremtményeket, hogy a végén visszafoglaljuk a földeket, és átvegyük felettük az uralmat. Van benne egy pici Dungeon Keeper, de azért nem egészen olyan. Ha szeretnétek ti is kipróbálni, most ingyen megtehetitek, ugyanis a Codemasters online shopjábanvalamiért nem kérnek érte pénzt. Vásárlás után egy Steam kód érkezik e-mailben, amit megdöbbentő módon a Steamen tudtok aktiválni. Jó játékot!”

(forrás: www.gamestar.hu)

Ingyen letölthető a Starcraft, Brood War és az Overlord!!!

One thought on “Ingyen letölthető a Starcraft, Brood War és az Overlord!!!

  • „One vision, one purpose.” A NOD Testvériségének igaz szívű híveként nem hagyhatom szó nélkül a fentieket és meg kell említenem, hogy a Tiberian Sun: Firestorm is ingyenes már egy jó ideje. Az is letölthető INNEN.

Vélemény, hozzászólás?