3-5 főt várnék a 3. játéknapon. Hogy a karakteralkotások közül a Tetemre hívás 2.9, 3.0-t, esetleg a pyarr kampány automatizált karakteralkotását, vagy a Hősök Napja bármely megoldását választjátok, az a Ti döntésetek, csak legyen a csapat egységes.

A karaktereknek nem feltétlenül kell ismerniük egymást, de egyértelműen előnyös hisz ez esetben a felmerülő belviszályok ellen már volt valami megoldástalálás. Nem lenne az se rossz, ha a csapat a nem ülne a mérleg két oldalán az „élet-rend” és a „halál-káosz” képviseletével, mert habár nekem nem lenne gond a játékalkalom továbbra is 1 napos kellene, hogy maradjon [ami számomra már alapból nehéz feladat… :P]

Habár én nagy híve vagyok a hangulatkeltőknek most nem lesz azon egyszerű okból, hogy ezt a modult eddig házi csapatnak meséltem és ott természetesen máshogy volt felfedve a dolog. Talán később közététetek egyet igény esetén.

Aki játszott már nálam az tudja, milyen vagyok és milyen a mesélési stílusom [no meg a moduljaim többsége] valamint megvan a véleménye a mesélésemről, aki nem annak annyit mondhatok, hogy:

Igazán mesés lesz.

Shiffer – Rémmesék

10 thoughts on “Shiffer – Rémmesék

 • Üdv!

  Jelentkeznék a kalandra. A hangulatkeltőt adott esetben, ha van kedved írni, én szívesen elolvasnám, de addig is azt szeretném megkérdezni, hogy a kaland hol és mikor indul? Esetleg előny a “jó” beállítottságú, pyarronita csapat, vagy teljesen mindegy?

  Nova

 • Csatlakoznék én is hasonló kérdésekkel, mint Nova. 😉

 • Aloha!

  Forditott sorrendben és erős helyesirási hibá–al [meg -ódo–al] tűzdelve fogo- válaszolni.

  1. Hogy előny-e jóna- lenni az egy olyan -érdés amit Gulandro [vagy éppen Amund] egy -orábbi írásában a temati-á- részletezésénél megemlített. Ynev -ontinensén élő- többsége [a-i-ne- van is beleszólásu-] a legjobb esetben is semlegesen viszonyulna- a dolgo-hoz. Pont ezért a bátor sorsforditó -alandozó- ha magu-ra vállaljá- a “Jó” szerepét az minden esetben nehezitést jelent számu-ra. Ugyana–or a -ihivás élvezetesebb is lehet. 🙂

  2. A -aland nem specifi-usan időponthoz -ötött ezért nem adtam dátumot mondván az uj -ara-tere- számára nem jelentős a régieket viszont -orlátozhatja.
  DE ha könnyít a dolgon akkor: Az Égi Fény 3717-es évében lévő krad kvartján belül lévő Felemelkedők havának a 17. napján délután 2 órakor kezdődik a kaland. [Javasolt hogy ezek után ne késs el. 🙂 ]

  3. A -ezdés helye pedig legyen Erion mert ott -önnyebben összegyűlhetne- a -alandozó- és talán nem o-oz sen-ine- gondot az odamenetel.

  Ó és a–or már amit elfelejtettem az elején az elérhetőségem természetesen itt és az email cimem az alább olvasható:
  sanyibela429@gmail.com

 • Üdv.!

  Megragadnám a lehetőséget a jelentkezésre én is. Így 3-an már meglennénk. Kérdéses viszont maga a koncepció (fajok, kasztok)!
  – Nova és Khuriboow, kérlek, lépjetek velem kapcsolatba, ha módotokban áll, leveleiteket a domanyviktor90@gmail.com e-mail-re küldjétek. Ugyanez szintén áll(na) Shiffer-re is!
  Hangulatkeltőnek én is módfelett örülnék, mert ez a néhány dátum (főként a “délután 2 óra” igazán mókás) még indulásnak is vajmi sovány szerintem!
  Saját karakterem egy Rend jellemű, Arel hitű, fél-elf kardművész lenne, amennyiben a KM engedélyezi… és ha összehozható az elképzeléseitekkel.

 • Bevettelek a meg-ezdett levelezésbe. Üdv a csapatban. 🙂
  Ezen felül még 1 játé-os jelent-ezett emailben így még maximum 1 főne- tudo- lehetőséget biztosítani ugy hogy élvezetesen minden-ire jusson elegendő idő.

 • Üdv,
  Szívesen csatlakoznék, ha maradt még hely és megkérdezném, hogy a csapat melyik karakteralkotási módszert választotta.

 • Üdv a csapatban. Ha adsz elérhetőséget [vagy rám irsz] a–or továbbitom a már meglévő információ-at.

  És ezzel alapjáraton be is telt a téma.
  6. tagot nem szeretné- vállalni mert az a többi játé-os számára lenne megterhelő.

 • Hát ez nem nyert [többszöri próbál-ozás után is azt irja hogy nem található] szóval -énytelen leszel Te irni ne-em. :[

Vélemény, hozzászólás?