Lagúna, ez a sokak számára mesebeli vidék az ismert civilizáció legkeletibb bástyája. A Sinemos Liga legkeletibb bástyája, ami után már csak a Nagy Kékség, a Keleti-Óceán hullámzik áthatolhatatlan viharaival. A szigetcsoport valódi történelme is rejtélyes, hiszen egyes helyeken az árapályok gyakran mosnak ki titokzatos kincseket a hullámsírból, melyek elmúlt korok birodalmairól mesélnek.

Az eredetileg a  VII. Fanfár a hősökért tábor (2013) kalandja a Sinemos-tenger keleti határán játszódik, egy apró Szigetbirodalomban. Királyok, kalózok, élők és halottak birodalma ez, s a Keleti-óceán határán fekvő Lagúna számtalan titkot rejt… A kalandmodul lehetőséget kínál két csapat számára, hogy osztott világban, együtt játszhassanak, ugyanakkor hagyományos kalandként is mesélhető.

A tábori szabad mesélések történetében (példátlan módon) immáron másodszor kerül újramesélésre ez a kalandmodul, amely Ket (Goldgruber Katalin) alkotása és ezúttal testvéröccse Kacat (Goldgruber Árpád) és Amund (nem rokon) tolmácsolásában fog lemesélésre kerülni a tábor második (első teljes) napján, akik egy-egy csapatot fognak vezetni a közös célért, ami alkalmanként akár keresztezheti is a másik csapat érdekeit.

Helyszín: Sinemos-tenger // Időpont: P.sz.: 3713

Karakteralkotás: a tábori főkalanddal megegyező // Hangulatkeltő novella: A tűzvész árnyékában

Jelentkezett csapatok és játékosok:

Kacat 1. ___________ 2. __________ 3. __________ 4. __________ 5. ____________

Amund 1. ____________ 2. ____________ 3. ____________ 4. ___________ 5. ________

***

Kacat és Amund: Lagúna /augusztus 9; M* kaland, 10 játékosnak/

6 thoughts on “Kacat és Amund: Lagúna /augusztus 9; M* kaland, 10 játékosnak/

  • Mi(Bea, Tomi, Unity) is szeretnénk jelentkezni Amund csapatába erre a kalandra

  • Unity: Vettem -vettem, a kráni követ már eljutott hozzá a hírrel. Welcome…

    Sessyrian: Kacat jelezte hogy repesve vár.

  • Szintén meg szeretném ragadni a lehetőséget a csatlakozáshoz! Bár a többi JK-ról mit sem tudok, de én – lévén, hogy Sinemossa a helyszín – egy “híres” hajóskapitánnyal, Antoh Úrnő papjával szeretnék játszani… Már ha belefér a koncepciótokba…

  • Erre jelentkeznék én is. 🙂
    A KM-et nem kötöm meg, mert nem tudom ki melyikhez kíván majd kötődni. A két csapat egyikében szeretnék játszani. Karaktert (csapat)igény szerint alkotok. 🙂 Egy kérésem van, hogy még a tábor előtt egyeztessünk majd.

Vélemény, hozzászólás?