A tábor hatodik napján folytatódik az It Came From The Late, Late, Late Show, változatlanul 4-5 játékosra volna szükségem.

A pokol autója

Jeremiah Crowhurst, a rettenetes boszorkánymester végre a pokolra szállt. Ám a Gonosznak a halál nem akadály. Csupán piros lámpa. Tombol a nyár, duhaj tinédzserek érkeznek a festői kisvárosba, hogy a hűs hullámokat és a hamisítatlan kaliforniai napsütést élvezzék. Ám a part menti kanyargós utakon már ott száguld a vérvörös végzetük!

Ismétlés a tudás atyja: A rendszer százalékos, kizárólag tízoldalú kockákat használ, a karakteralkotás pedig csupán öt percet vesz igénybe – lemértük. A Late, Late, Late Show Színészének Képességei és Tehetségei vannak. A Képességek: Felépítés, Ész, Ügyesség, Kinézet és Hírnév. Utóbbi a legfontosabb, ugyanis jobb kellékekhez juthatsz hozzá, vagy kisétálhatsz a forgatásról, ha a jelenet nem úgy alakul, ahogy szeretnéd. Ilyenkor a rendező addig rimánkodik és fenyegetőzik, míg vissza nem térsz. A Tehetségek terén igen széles a paletta, néhány példa: Sikítás, Pisztoly, Űrhajók és Magfizika. Mivel filmekről van szó, senki sem hal meg – jó esetben -, legfeljebb kiírják a forgatókönyvből. Életpontok helyett Túlélési Pontok vannak, és már egy sminkigazítás is csodákra képes – a nyomorult, fogyócikknek számító kaszkadőrökről nem is beszélve -, így esélyes, hogy benne leszel a folytatásban. Egy-egy film befejezése után pedig Hírnevet, valamint Tehetségekre költhető pontokat kapsz. Nagyjából ennyi.

Aki hawaii ingben, úszógumival, szörfdeszkával, vízipuskával, strandlabdával, fürdőruhában, búvárszemüvegben, esetleg hátra erősíthető cápauszonnyal ül le játszani, azt plusz egy Hírnév-ponttal jutalmazom.

Tanti: A pokol autója /augusztus 13, ICFTLLLS; 5 játékos/

6 thoughts on “Tanti: A pokol autója /augusztus 13, ICFTLLLS; 5 játékos/

  • Négyen vagyunk eddig – ebből három visszatérő.

  • van még hely egy pályakezdő színész számára a forgatáson?

  • Szia!
    Esetleg egy újonc is csatlakozhat a csaphoz?

  • Srácok, lányok, sajnálatos módon közbeszólt az élet, így a vártnál korábban kell elhagynom a tábort, és erre a modulra sajnos nem lesz már időm. Sajnálom. 🙁

Vélemény, hozzászólás?