Szeretnéd magad kipróbálni egy varázslatos világban? Egy olyan világban ahol a te kalandor szíved vezeti előrébb a mozzanatokat? Akkor tégy egy játékot a M.A.G.U.S. világával és próbálj ki egy olyan játékot amelybe a gonosz néha jó. Egy olyan helyen ahol nem lehetünk elég óvaosak ha magunkban vagyunk. Ha szeretnél csatlakozni a Kereskedő hercegségek egyik legendájához és a legendás kincshez. Csatlakozz hozzám egy varázslatos kalandhoz a tábor első napján.

3-5 játékost várok, 4. TSZ-en (varázshasználó főkaszt tagjai 3. TSZ)

Jó szórakozást és várom a játékosokat szeretettel!!

Dani – Gremor Kincs

6 thoughts on “Dani – Gremor Kincs

  • Engem már fel is irhatsz 😉 persze még messze van de valami udvariork szerüre számits 🙂

  • Rendben. A karakterekhez használható bármely megjelent magus könyv. A karaktereket vagy otthon vagy velem együt generálhatóak 😉 Minden főértéket dobálunk, de ha a dobott kocka és vagy kockák 1-esek akkor az 1-es értékű kockákat újradobjuk. A szintenkénti értékekből max-ot kap mindenki. Lehét még korán van hozzá de részletes információért facebook-on lehet keresni 😉 Jó szórakozást.

  • Líthas! Csatlakoznék a kincsvadászokhoz, ha nincs ellenetekre…. Első körben “szerencsevadászra”, tolvajra gondoltam, de ez elég képlékeny, csapatigény szerint. Mivel Lucius személyében vélhetően lesz “erő emberünk”, udvari orkunk…
    Afrad és MagicHorse: lehet tudni ezen korai időpontban, hogy nektek mi az elképzelésetek?!
    Dani, KM: publikus, hogy melyik Kereskedő Hercegségben és mikor (P.sz.)játszódik a történet?

  • Egy barbár és egy harciasabb nőszemély várható részünkről. És az udvari orkról “foglalkozás” szerint még nem tudunk semmit, így ez az erő emberezés elég sztereotíp. 🙂

  • Az még nem publikus melyikbe de én a jelenkorra terveztem. Ha összehozzátok a csapatot nekem megfelel. Hamarosan további információval tudok majd szolgálni egy kis leírás keretein belül.

Vélemény, hozzászólás?