A nyári tábor karakterteralkotás a Regélő Főnix, a Hullámkirály, a Krónikák.hu és a Hősök Napjai közös karakteralkotása, ami nem változott ugyan az idei rendezvények során. Viszont kérjük, hogy a következőket vegyétek figyelembe a tábor központi M.A.G.U.S. kalandmoduljával kapcsolatban:

  • Kérjük, hogyha a karakter rendelkezik előnyökkel és elismerésekkel és igényt tart a plusz szintekre akkor az előtörténetben emelje ki, hogy melyik rendezvényen és melyik kalandmodult játszotta az adott karakterrel ÉS azt is írja le, hogy az adott kalandmodul hogyan alakult a csapatánál. Ezt egyébként kérjük, hogy a többi játékos hasonló visszatérő karakterének az előtörténetével egyeztesse. Amennyiben ez nem sikerülne, akkor a majdani Kalandmester hatásköre eldönteni, hogyan alakult a karakterek számára. Hogyha ez nem szerepel az előtörténetbe akkor nem tudjuk elfogadni a karakter számára adott plusz szintet elismerésként. Erre kérjük fokozottan ügyeljetek.
  • Azok a karakterek, akik a határidőre (július 2) nem küldik el az előtörténetüket azok a Különleges fel nem készítés táblázatból kell majd kidobniuk a KM előtt a táblázatból és választaniuk egy hátrányt a kettő közül. Az előtörténeteket pedig továbbra is a főszervező e-mail címére küldjétek.

Letöltés: Karakteralkotás 6.0

Karakteralkotás a XII. Vándorkrónikák

4 thoughts on “Karakteralkotás a XII. Vándorkrónikák

  • Sziasztok!
    Kérdésem lenne a karakteralkotással kapcsolatban, ha rossz helyre írok, akkor irányítsatok oda, ahol ezt a kérdést feltehetem:
    Varázslóval lehet alkalmazni asztrál, mentál-bélyegeket, szimbólumokat, kisugárzó varázsjelet? Hiszen ezek felrajzolási ideje pár perc… Egy-egy este, vagy eseménytelen nap közben jó sokat lehet belőlük termelni, ezzel egészen felborítva a játékegyensúlyt…

  • Ahoy,

    Tunet: lehet, hogyha belefér a játszható varázsló kasztok (pyarroni és dorani) mentalitásába, illetve előzetesen megküldöd a varázskönyvet és azt a szervezők láttamozzák.

  • A bélyegek arra hatnak akire írják tehát ha szeretnéd a csapatot körbeírkálni természeteaen megteheted, de előre betárazni ilyen modon nem lehet, kisugárzokat lehet elökésziteni de annak előre meg kell lennie, ahogy Gulandronia említette

Vélemény, hozzászólás?