Akik már voltak a táborban a korábbi években tudják, hogy a tömegközlekedés kissé mostoha Soltvadkerten, ez azt jelenti, hogy messze van a vonat illetve a busz állomás a tábor helyszínétől ezért természetesen a korábbi évekhez hasonlóan kocsival segítünk a bejutáson.

Az első napon, tehát 08.08-án 10-11 óra között érkezőket illetve a 13-14 óra között érkezőket be tudjuk vinni, ezért kérek mindenkit, hogy ezekre az időpontokra szervezze az érkezését. Természetesen a tábor után hazafelé hasonló megoldással segítjük a kijutást.

Találkozási pontnak központilag a fagyizót mondom, hiszen kiválló a helyi termék, tessék megkóstolni!

Akinek szüksége lesz fuvarra kérem itt kommentben jelezze, hogy mikor érkezik!

Köszönöm!

XII. Vándorkrónikák – Utazás

5 thoughts on “XII. Vándorkrónikák – Utazás

  • Köszönjük a gondoskodást! 😉
    Mivel nagyon messziről érkezem, én 10 előtt a vasútállomáson leszek. 🙂 Akik akörül érkeznek bandázhatnak velem a fagyizóig. Vagy, ha esetleg Halas felől közelítenek, mint legutóbb, akkor még előbb is. 😉

  • Hali!
    Ha minden időbe érkezik akkor én kb. fél 11 körül érek oda és igényelnék majd egy fuvart ha lehet! De meg is kóstolnám azokat a bizonyos remek fagylaltokat 🙂

  • Sziasztok!

    Én csütörtökön reggel tudok menni, 10:10-re ér be a vonatom, hacsak a MÁV démona másképp nem akarja 🙂 Hálás volnék, ha valaki be tudna vinni a táborig.

  • Hahó!

    Mivel Wizier barátommal együtt érkezünk holnap, igényt tartanánk a fuvarra, ha lehetséges! A fagyit meg megkóstoljuk!

  • Van valaki a 14:00 körüli vonaton, ami 16:12re ér a tervek szerint Soltvadkertre? 😉

Vélemény, hozzászólás?