9 thoughts on “Regisztráció a XX. Kalandorkrónikákra

  • Sziasztok!
    Ahogy látom elég rossz a mesélő-kalandozócsapat arány (9:15) Az lenne a kérdésem, hogy érdemes még jelentkezni a kis kompániánkkal? Vagy vannak rejtett KM-tartalékaitok 🙂 ?

  • Ahoy,

    természetesen lehet. A Kalandmesterek néven megjelölt csapat nem tájékoztató jellegű a mesélő állományunkról. 🙂 25-30 csapatig reményeim szerint most is jók leszünk, mint a legutóbbi ingyenes rendezvényünkön.

  • Bocs, hogy még zaklatlak (bár 18 éve csapatjuk a kiccsapattal, de nem voltunk versenyen)- Szóval a karaktergeneráló programban AF-ról MF-re a Kp költség a kettő különbözete, míg a ET-ben a MF mellett feltüntetett teljes összeget rá kell költeni a szintemelésre… Oldjátok fel ezt a dilemmát, kérlek!
    Köszi!

  • Ahoy,

    nemaha: bárcsak minden dilemma ilyen egyszerű volna … Az említett kérdésben az irányadó a Rúna magazinban megjelent kiigazítás és helyesbítés, miszerint a törvénykönyvekben szereplő KP értékek a MF alatti oszlopban már tartalmazzák az Af árát, ezért fejlesztés esetén csak a különbözetet kell elkölteni rája. Ilyen és ehhez hasonló kérdések esetén is javaslom a konzultálást a karakteralkotás dokumentumával (külön link) ahol az esetleges szabályrendszeri félreértésekre is igyekszünk válaszokat adni.

  • Köszi a gyors választ! A továbbiakban esetlegesen felmerülő kérdésekeinket megpróbálom majd az azokhoz illő topikokban feltenni, eskü 😉

  • Üdvözlet!

    Last Minute csapat jelentkezését csöppet elszúrtam. Van lehetőség a módosításra? 4 fő helyett 6 lenne a létszámunk, mert két csapattársnak végül mégis sikerült elszabadulnia a verseny napjára.

    Előre is köszönöm válaszotokat,
    Üdv: MasterV

  • Sziasztok! Nem kötözködés az írásom, csak érdeklődés.

    Nagy előny: Shien-su (karakter a használt kardkészletének harcértékeit összeadva küzd)
    – Itt mennyi a tám/kör? (slan kard :1/kör, tőr 2/kör)
    – képzettlenségből adódó HM-levonás és „rosszabbik kéz” HM büntetése érvényesül, és fel kell venni a „kétkezes harc” képzettséget (Mf 25; kardművész 6.tsz-en gazdálkodik 34-gyel) , vagy ki lehet azt hagyni?

    további: a kardművész induló felszerelése „Slan kard és kardművész vért” – a vért nincs benne a karakteralkotóban (abbit pikkely értékeivel bír)

    utolsó siralmam: ETK „ököl” HM: 10/4/1, karakteralkotóban 0/0/0
    ez direkt van így ?

  • Kétkezes harc és Shien-su: Második Törvénykönyv 68-69. oldal

    A karakteralkotó folyamatosan fejlődik és bővül, köszönjük a jelzést. Nyugodtan írd be a kardművész vért értékeit a karakterlapra, hiszen megkapja a karakter. Az ökölharc értékeire terméseztesen az ETK az irányadó a karakteralkotóban ez hiba, javítva lesz.

Vélemény, hozzászólás?