Szokatlan kaszt-faj kombinációnak tűnhet az udvari ork/bárd, azonban a kiegészítők előrehaladtával a világ is egyre több lehetőséget biztosított ilyen furcsaságokra. A Summariumban megjelent fejspecifikus kaszt, az ork énekmondó később rajongók révén lett kidolgozva a Nagy Zöld/KKUK/Első Törvénykönyv rendszerére is. Rendezvényeinken régóta játszható, a cikk azonban alkalomról alkalomra eltűnt. Letöltés: ork énekmondó

Új kaszt: Ork énekmondó

4 thoughts on “Új kaszt: Ork énekmondó

  • Kinek mennyire hiánypotló döntse el maga, habár én a képzettségcsomagját kicsit modositottam volna, de ez nem oszt nem szoroz imádom a kasztot és hatalmas játékra ad lehetőséget!
    Vii álltal feltett kérdésekre (amit vhol máshol az éterben tett fel 😀 ): Harcos alkasztnak számít (igen 5. TSZ től kapja a +1 támadást)
    Azért IQ hoz van kötve a mana, mert a summiban is így volt mivel alapvetően a bárdhoz hasonlíatos mágiájában, d ha megnézed a varázslatai álltalában olcsobbak mint a bárdoké, főleg a hangmágiák.

  • Ami nekem nagyon tetszett, az a varázsfegyvere. Sokáig készül, eszméletlen sok manát öl bele, de annyira hangulatos, hogy csak na. 🙂
    Elképzeltem, ahogy a kováccsal együtt énekelnek, miközben készül a penge a csatabárdhoz, megjelennek az ősök szellemei, mindent áthat a farkasszellem ereje, és a végén ott a „szellemekkel suttogó” fejsze.
    A bónusz nem nagy ahhoz képest, hogy mennyi energiát igényel, de egy szintet így is kap, ami jól jön mindig.
    Bár mint vadork kicsit nehéz lehet kalandozásra vinni, hiszen az orkokról a legtöbb ember tudja, hogy veszélyes, és írtandó. Az udvari orkok meg annyira mások, hogy azokat felismerhetik jobb helyeken.

  • @Shalafi: kösz a választ, ha már a kérdést félretelepatizáltam 🙂

Vélemény, hozzászólás?