Alább a II. Keleti Legendák, avagy a VIII. Fanfár a Hősökért Tavaszi Tábor karakteralkotását leled, az egyszerűség kedvéért, egyből PDF dokumentum formájában. Csapjatok hát a lovak közé, hiszen alig egy hónap van vissza a nemes alkalomig. Ne feledjétek a karakter előtörténete részét képezi a verseny pontozásának. (Megjegyzés: a karakter előtörténeténél nem szabunk semmilyen formai kötöttséget vagy terjedelmi korlátozást, de a hozzávetőleges hosszúság kb. egy gépelt oldal Times New Roman 12-es betűtípussal és tartalmaznia kell a karakterek nevét, kasztját, faját, életkorát, szintjét és az esetlegesen felvett előnyeit és hátrányait is!).

Tetemre-hívás-típusú-karakteralkotás-v3.0

Karakteralkotás: VIII. Fanfár a Hősökért Tavaszi Tábor

11 thoughts on “Karakteralkotás: VIII. Fanfár a Hősökért Tavaszi Tábor

  • Az I. Keleti Legendák karakteralkotásához képest annyi változott, hogy az NJK-kasztok is kaptak végre FP alapot. Egy új előny lehetővé teszi, hogy a karakterek limitáltan, de tanulhassanak új képzettségeket szintlépés nélkül is, egy másik pedig a bárdok áldatlan helyzetét igyekszik kicsit javítani.

  • üdv

    tudom jókor kérdezem, meg nem is táboros kari miatt, csak böngészvén a karialkotást szemembe ötlött az új hit előny. Hangulatos meg minden, de mégis mennyi manapontot kap ezzel a képzettséggel a személz, aki felveszi ezt az előnyt???
    Btw lehet hülye kérdés és tök egyszerű a válasz, de én sem nem jöttem rá, sem nem találtam meg a karialkotásban. 🙂
    thx előre is

  • kukachuszár: az előnnyel a kívánt pap-paplovag-szerzetes kaszthoz lehet fabrikálni megfelelő istenséget, ez utóbbi nem befolyásolja a mana pontot, azt a kaszt határozza meg.

  • jaaaaa
    köszönöm a tisztázást 🙂
    én tökre abban éltem, hogy teszem azt egy harcosm vagy egy gladiátor is felveheti, előnyként, és ő is bírhat vmennyi mágikus hatalommal – lehet jó volna egy ilyen előny, olyasmi megkötésekkel, mint a bárd előny, h 1-2-3as szinteken különböző mennyiségű varázslata lehet (ofc a már meglévő dolgok mellett)… – vagyis akár meglévő istenséget is lehetne felvenni … vagyis két részre lehet bontani, 1, amikor pap-paplovag-szerzetes-(sámánpap???) valami új istenséget fabrikál, és 2, amikor nem pap főkasztú veszi fel egy meglévőhöz vagy egy újhoz 🙂 vagy ezek nagyon borítanák a rendszert?? … eh mindegy is, csak hangulatos lenne, meg ugye jó lenne a morteleknek, meg hasonló kis mókáknak is 🙂

  • jahh látom már, hogy benne volt a leírásban amit kérdeztem, bocsesz, csak felületesen olvastam át… bocsesz. ugyanakkor, amit fentebb irtam az jó lehet(ne) 🙂

  • Kukachuszár felvetésére az ötlött fel bennem, hogy az mehetne úgy, hogy a 3-as új hiten kaphatna az egyébként nem papi kasztú egyén a plusz Mf képzettségre mágiahasználatot (szakrális). Járna vele a 10 mana, s a felvett szférákból varázsolhatna ennyiért. Vélemény?

  • Nem látom értelmét egy ilyen szabálynak, aki nem akar szakrális mágiát használó lenni, annak ott van a mágiahasználat képzettség.

  • Csendben jegyzem meg higy az ork énekmondóm amivel az átkozott fészkekben voltam, egyben hurag dhaur sámánja is lett a 3. Modultól 😀 annyi hogy a manámbol 9et raszanhattam szakrálisra

  • Én speciális Amundos kegyelemben részesülten 😀

  • A váltott kaszt, vagy ikerkaszt szerintem pont erre való meglátásom szerint 🙂

Vélemény, hozzászólás?