“Ahogy nap úszik el életünk horizontja felett,
Ahogyan a fény tűnik el a messzeségben.
Hajósok, tengerek vándorai születnek és halnak meg
Otthonuktól távol, idegen vizeken,
Uram add, hogy vándor lehessek egyszer.”

326378Idei rendezvényosorozatunk elérkezett az utolsó nagy megmérettetéshez, amelynek a Vándorkrónikák sorozat nyolcadik alkalmaként a Krónikák.hu nyári tábor ad teret. Hagyományainkhoz híven ezalkalommal lesz lehetőség többféle játékot is kipróbálni, megismerni a szervezőcsapat és a krónikások jóvoltából. Idei táborunk 2014. augusztus 16-22-ig lesz megtartva.

Balatongyörökön, a Smiling House Ifjúsági és Sporttábor lesz a helyszín. A tábor területén kialakított piknik parkban lehetőség nyílik grillezésre, bográcsozásra. A24.000 2alapterületen, a 8 nagyméretű faház, társalgó, mind a vendégek kényelmét szolgálják.Minden faház fedett terasszal rendelkezik és négy, külön megközelíthető, ötágyas szobából áll. Minden szobához tartozik zuhanyzó WC-vel és kézmosóval. A maximális befogadó képesség 150 fő.

A tábor menetrendje a következő szerint alakul majd: 17-én és 18-én kerül sor a Keleti Legendák záró fejezetének lemesélésére a Phoenix által írt kalandmodul során. 19-én lesz az úgynevezett „Vigalom napja”, amikor maximum társas bonyolultságú játékokat viszunk magunkkal a partra és ott töltjük a napot. 20-tól kerül sor a szabad mesélésekre az előző évek gyakorlatának megfelelően.

A tábor folyamán minden nap szeretnénk, hogy lehetőség legyen minél többféle kalandmesternél, minél többfélébb kaland megismerésére. Ez feltételez majd egyfajta interaktivitást a résztvevők részéről a tábor előtt is, hiszen a következő hetekben több olyan bejegyzés is lesz, amely a táborban mesélni jelentkezőktől származnak majd, hogy felvezessék mire is számíthattok.

red_samurais_by_longaiA Krónikák kalandmesterei is fognak a hét napból több alkalommal is mesélni, azonban várjuk azoknak a kalandmestereknek a jelentkezését is, akik bármilyen rendszerre, bármilyen világra felkészülnének egy-egy napon és játékosokat keresnének a meséjükhöz. Ezzel szeretnénk az idei tábornak egy sokkal dinamikusabb hangulatot adni.

A szokásos levelezési címekre várnánk tehát a rövid összefoglalásokat a tervezett kalandokról és hogy mennyi fő jelentkezhet majd rájuk. Természetesen érdemben jelentkezni majd csak az érvényes regisztrációval (online jelentkezés és befizetett tábordíj) rendelkezők tudnak majd.

A tábor részvételi díj 35 000 Ft lesz, amely magában foglalja majd a hét napos tábort teljes étkezéssel és a kötelező idegenforgalmi adót. A tábor során debutáló Keleti Legendák póló ezen felül 2000 Ft/fő lesz.

Kevesebb napra ivan lehetőség lejönni, részt venni a táborban. Egy napra teljes ellátással 7000 Ft/fő/nap a részvételi díj. A jelentkezési határidő augusztus 4, ameddig a teljes részvételi díj utalását is várnánk majd a következő számlára:

Szilágyi János – 10700581 56790137 51100005

Van lehetőség SZÉP kártyával való fizetésre, de hasonlóan az egyéni időbeosztású táboros részvételhez ezt személyesen kell egyeztetni a szervezőkkel. A táborhoz kapcsolódó regisztrációs hamarosan elkészül, előjelentkezni azonban már most is lehetséges levélben (gulandro@gmail.com), telefonon (06304820138) és személyesen (elsősorban Budapesten).

Üdvözlettel:

az Elveszett Mesék Társasága,

Vándorkrónikák Tábor és

a Keleti Legendák szervezői valamint

a Kronikak.hu szerkesztői

(megjegyzés: a táborral kapcsolatos információk közvetlenül a III. Keleti Legendák lezajlása után kezdenek majd megjelenni a honlapon)

Keleti Legendák M.A.G.U.S. tábor és találkozó – 2014. augusztus 16-22.

28 thoughts on “Keleti Legendák M.A.G.U.S. tábor és találkozó – 2014. augusztus 16-22.

  • Kihagynád az egynapost, ahol pedig lemészárolhatod a csapatodat az endboss kráni nindzsa harci hörcsögömmel?

  • Legnagyobb bánatomra nekem nem jó az időpont. 🙁

  • Ejj, Drax. Úgysem gályázol majd messze, elküldünk majd érted egy amund különítményt, hogy raboljon el. 🙂

  • Messzebb nem volt hely? 😀 Hogy jutok én el oda?!

  • Shalafi: szerintem így, de csak azért mert az ilyesmi most divat. Tábor előtt majd reménylem lesznek jótét lelkek, akik tp-ért vagy benzinhozzájárulásért azért elvisznek majd egy-két embert Pestről. Bár engem személy szerint izgat az út oda. Nem voltam még a Balaton ezen csücskében soha publikus emlékeim szerint.

  • Innen vonat nem megy a balatonra, csam fehérváron át…busszal 2 átszállás kb + vagy 7 orás ut…ebből autó lesz de dulván

  • Ez az első körös szűrés, mit nem lehet ezen érteni? 🙂
    Azok jöjjenek, akik kellőképpen motiváltak.
    Nekem sincs autóm, sőt jogsim se, így esélyes az alábbi menetrend követése:

    INDULÁS: 06:05

    AGRAM IC (Zágráb felé): Budapest Déli: 06:05 – Balatonszentgyörgy: 08:48 (itt kell EGYETLEN EGYSZER átszállni)

    Tapolca felé személy: Balatonszentgyörgy: 08:50 – Balatongyörök: 09:14

    ÉRKEZÉS: 09:14
    TELJES MENETIDŐ: 3 ÓRA 9 PERC

    A’frad! 🙂

  • Fogok magam mellé 2-3 jomadarat éa olcsobb lesz kocsikázni

  • Hihetetlen, de a sors akarata révén sikerült úgy összehoznom a munkámat, hogy mégis eltudjak jönni erre a csodás eseményre! 😀

    Most már nem sok minden állhat az utamba! Vigyáz Tábor jövök! Muahaha 😀

  • Üdv!

    2 kérdés:

    1. Mikor kezdünk 16-án? Csak mert akkor mesélnék egy Warhammer 40k kalandot.

    2. Van lehetőségem a tábort zizegős kápéban rendezni mindjárt az első nap? Mivel outlandish vagyok.

    Egy észrevétel még, 20-án reggel elhagylak benneteket. :/

  • Ja, ha nem kerülnék be Vii kalandjába és aznap már nem mesél senki MAGUS-t akkor mesélek egy M. kalandot is 4 főnek. Amúgy végig nálam a Citadella nevű kis társas, ami nagyon jó és akár 9 fő is játszhatja! 🙂

  • Kap az egyszerü kalandozo valaszt is, vagy kegyvesztett lettem es ennyi?

  • Nohát, ezek a hozzászólások meg mikor kerültek ide? 🙂

    1. Nem tudom, hogy az érkezések összevisszaságát tekintve mennyire van értelme rögtön az első nap mesélni, véleményem szerint max. egy egészen rövidet, de persze ez rád (is) van bizva. Általában déltől lehet érkezni a táborhelyekre, de közös leutazás és miegymás konkretizálása még a jövő zenéje.

    2. Pénzügyekben pedig, kérjük tárcsázza a sivatagi melléket, és kérje az Amundot, vagy nyomja meg a kikopott zérus gombot 😉

    … te outlandish 😉

  • Üdv!

    „1. Mikor kezdünk 16-án? Csak mert akkor mesélnék egy Warhammer 40k kalandot.”

    Szerintem késő délután-estére beleférne, maximum lehet folytatni később a tábor folyamán. Ha mesélnél, engem érdekelne, Orome.

    Tisztelettel: Nova

  • Orome: neked felmentésed van az utalás alól, szóval mikor magyarországra érkezel elég, hogyha személyesen fizeted be, de akkor tényleg, mert számolok a habtesteddel …

  • Orome: hovatovább koboldjaim jelentették, hogy facebook-on ígértél egy mesét az első öt jelentkező táborozónak. Ha gondolod majd írjál hozzá valami hangulatkeltőfélét (anno nagyon is faját raktál össze) és akkor kirakom, hogy tudjanak a lehetséges kalandorok számolni vele.

  • Orome: máig sajnálom, hogy kimaradtam, de ez már csak ilyen. Iszik vagy játszik … akarom mondani, mesél vagy játszik. Én általában az előbbire vagyok kárhoztatva … 😀

  • Sziasztok!

    A szervezői kráni ék mikorra ér oda a helyszínre? Úgy tűnik, sikerül kihagynunk a vonatozást, de nem akarunk bezárt kapukra odaérni (és persze utolsóként se, hogy aztán szállásként csak a hiperaktív kicsi gólyák melletti hely maradjon, vagy a nádas)

    Addig is egy kis nosztalgia mindenkinek 🙂

    http://www.dailymotion.com/video/xju6yj_lykke-li-i-follow-rivers_music

  • A „szervezői kráni ék” jelenleg azzal van elfoglalva, hogy minden rendben legyen a szállással és a cuccokkal még csak nem is gondolt arra, hogy ő mikor és hogyan jut le. Elvileg nem lesznek zárt kapuk, mert Psycho az előőrsként már csütörtök óta puhítja majd a helyieket.

  • Lesz olyan ember rajtam kívül aki vasárnap vág neki ennek a baráti három és fél órás kalandtúrának?

  • Lesz olyan ember rajtam kívül aki Kedden 6.05-kor a Déliből vág neki ennek a baráti három és fél órás kalandtúrának????
    🙂

  • Jó utat és jó játékot nektek!!!!!

    Kedden veletek,ugyanott!!! 🙂

Vélemény, hozzászólás?