A dobok lüktető ütemére ébredsz , az álom utolsó morzsáit kitörlöd a szemedből ahogy az ablak elé állsz, és az utcára tóduló tömegen látod, hogy eljött a nap amire régóta vártál, eljött a

Hősök Napja

Szeretettek hívok meg mindenkit a IV. Hősök Napja szekszárdi szerepjáték találkozóra. Reméljük ezúttal is szép számmal képviseltetitek magatokat és teszitek próbára a mesélőink képességeit. Részletek a tovább mögött.

Ismét visszatérünk a Babits Mihály Kulturális Központ helyszínére, ahol szeretnénk egy régi elképzelést megvalósítani. A találkozó gerincét ismét a M.A.G.U.S. modul fogja adni, a kalandot a szokásos társaság fogja jegyezni, de szeretnénk lehetőséget nyújtani azok számára is akik más játékot játszanának. Az elképzelés az lenne, hogy mindenki ugyanazt a kalandot játszaná le, rafináltan adoptálva más világokra. Ezért várjuk csapatok jelentkezését az alábbi játékokra:

– M.A.G.U.S.
– 7tenger
– Call of Cthulhu, 1920-as évek
– Vampire, the Masqurade
– Shadowrun

Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ
Időpont: 2014.08.30. (szombat) 10-18 óra
Jelentkezési határidő: M.A.G.U.S. játékra augusztus 24 , egyéb játékra július 31 (később nem tudunk elfogadni jelentkezést ezekre)
Részvételi díj: 1500 HUF (Befizetési határidő: augusztus: 9)

A részvételi díjat a következő OTP-s számlára lehet küldeni:
OTP számlaszám: 11773463-00215211
Név: Vodli Jenő
Közleménybe pedig a nevet és a csapat nevét kéretik odaírni.

Nagyon fontos, hogy amennyiben nem M.A.G.U.S.-t szándékozik egy csapat játszani ezt biztosra jelezze nekünk Július 31. napjáig, amennyiben később érkezik jelentkezés ezekre a játékokra nem tudjuk azt elfogadni.

A karakteralkotást az alábbi linken lehet elérni, amit szeretnék ezúttal is megköszönni Amundnak és a kronikak.hu csapatának:

KARAKTERALKOTÁS

Természetesen a korábban már használt karakterek részesülnek az elismerésekben, beleértve a korábbi Hősök Napja találkozókat is. A karakterek leadási határideje augusztus 24. és ezúttal is szeretnénk az előtörténeteket 200-400-600 TPvel jutalmazni, az ezután beérkezett karakterek sajnos elesnek ezektől az extra pontoktól.

A karaktereket és egyébb kérdéseket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni:
Vodli Jenő (Shalafi):
– vodli.jeno@gmail.com
http://www.facebook.com/jeno.vodli
– 06-70/38-138-48
Vodli Márió (Lucius):
– luciusun@freemail.hu
http://www.facebook.com/mario.vodli
– 06-70/36-940-25

A fenti elérhetőségek valamelyikét nyugodtan lehet keresni minden a találkozó illetve a Héroszok Szerepjáték Klubbal kapcsolatos kérdéssel, vagy feltehetitek azt a facebook csoportunkban:

Hősök Napja és Héroszok Klub

A találkozóig ki fognak kerülni a hangulatkeltő novellák, így nem maradt más hátra mint jó készülődést kívánjak és ne feledjétek:
„Örökké akartok élni?”

IV. Hősök Napja – 2014.08.30.

8 thoughts on “IV. Hősök Napja – 2014.08.30.

  • Sziasztok!

    Nincs kint cím, és itt link sincs a Babits Mihály Kulturális Központhoz. Nekem csak nemrég esett le, hogy a rendezvény Szekszárdon lesz.
    Cím:
    7100 Szekszárd, Szent István tér 10.

    Üdv.

  • Sziasztok!

    Jön valaki erre a versenyre rajtunk kívül?

    Nálunk megüresedett egy hely. Lenne kedve valakinek csatlakozni? Igaz a karakter kötött, mert már elküldtük a jelentkezéssel, de van +600 TP-je. 😀
    És a fuvar is megoldott Szekszárdra Budapestről.

  • Sziasztok!

    Egy kis élménybeszámoló.
    Először is köszönöm a szervezőknek a lehetőséget. Igen családias légkörben zajlottak az események, mert négy csapat jött össze. A mi részünkről ez annyit jelentett, hogy nem volt akkora hangzavar, mintha húsz csapat lett volna. 🙂 És persze, hogy könnyebb megjegyezni az arcokat.

    A hely Babits Mihály Kulturális Központ tökéletesen megfelelt. Elég volt egy terem (ami jó nagy volt) a négy csapatnak. Mi annyira belelendültünk a játékba, hogy a büfét ki sem próbáltuk. Ételről óriás pizzával gondoskodtak.

    Márió mesélt nekünk, és nagyon tetszett a stílusa. Főleg ahogy a hanyag nemtörődöm városőrt játszotta. A kalandot végigcsináltuk. Volt egy tárgyalásos jelenet, ahol elvileg a karaktereket is be kellett volna vádolni, de ezt egy huszárvágással megelőztük, és mi magunk vádoltuk be vádlóinkat.
    Márió végig jól vezette az eseményeket, és figyelt arra, hogy mindenki tudjon érvényesülni, aki akart. Ennek ellenére csapatunk két kezdő tagja közül egyikük elég inaktív maradt.
    Lényegében a mese nyomozós volt egy Boss fight-tal befejezve. Sok nyom elég egyértelműen volt jelen. Pl.: a szektatagok ugyanolyan nyakláncot viseltek. A főellenség egy felturbózott gépszolga volt. (nyolc lábbal) Itt ejtett egyetlen hibát a mesélőnk, ami nem is nevezhető hibának, inkább nem élt mesélői hatalmával, és elvette Cirifischio Epic győzelmének lehetőségét. Ugyanis a kockák úgy akarták, hogy ne tudjon rendesen eltalálni egy több méteres gépszörnyet egy palack pálinkával. (Harcos kocsmai verekedéssel, fegyverdobás képzettséggel, de 30 fölé nem dobott) Még akkor sem, mikor már a gépnek hiányzott pár lába.

    Ennek ellenére jól szórakoztunk, és hálásak vagyunk, hogy ilyen jól eltölthettük azt a napot, és élménnyel gazdagodhattunk.

    Remélem lesz még találkozó a srácok szervezésében.

Vélemény, hozzászólás?