A tábor időpontja és helyszíne

Idén a tábor május 7-8-9-10-én kerül megrendezésre (csütörtök-péntek-szombat-vasárnap). A szokott helyszínen a Borsosberényi Turistaházban fogjuk ezúttal is eltölteni az időt.

SONY DSC

Részvételi díj

A tábor díja a tavalyihoz hasonlóan 13 000 Ft lesz, ami a következőket foglalja magában:

  • szállásdíj (3 éjszaka)
  • ágynemű
  • fűtés
  • étkezések (csütörtök: vacsora; péntek: reggeli, ebéd, vacsora, szombat: reggeli, ebéd, vacsora; vasárnap: reggeli)

A tábor díja két éjszakára (péntek és szombat) 10 100 Ft ami a következőket tartalmazza:

  • szállásdíj (2 éjszaka)
  • ágynemű
  • fűtés
  • étkezések (péntek: ebéd, vacsora, szombat: reggeli, ebéd, vacsora; vasárnap: reggeli)

Utazás, közös indulás

Május 7-én, csütörtökön 10:30-kor találkozunk a Nyugati pályaudvaron a jegypénztáraknál. (A teljes árú jegy ára 1300 Ft, a diák jegy 750 Ft csak oda.)

GPS koordináták az autósok vagy egyéb módon érkezők számára: 47.972269, 19.094388.

Program

A tábor ezúttal szakítani fog a klasszikus Fanfár a Hősökért tavaszi tábori menetrenddel, és nyári táborokhoz hasonlóan, ezúttal több játékalkalommal többféle világon lehet majd kalandozni. Ez a program szabadabb mozgásteret biztosít, és biztosan mindenki megtalálja majd a kedvére való csapatot, világot, játékot, ahol eltöltheti az idejét. E mellett természetesen társasjátékokat is lehet hozni (mi is fogunk), ki lehet próbálni.

A tábor napjaira már most lehet jelentkezni a különböző kalandokkal. Ehhez szeretnék valamiféle hangulatkeltőt, leírást kérni, hogy kitehessük az oldalra, illetve jelöld meg a napot, hogy mikor mesélnél, és hány ember kiszakítását vállalod egyszerre világunkból.

A jelentkezéseiteket a kronikak.hu@gmail.com e-mail címen várjuk.

Ennek köszönhetően a részletes programterv folyamatosan alakul, reméljük, hogy változatos, és izgalmas eseményekkel tudunk majd megörvendeztetni titeket.

A játékokon kívül természetesen lehet számítani a már szokásos bográcsozásra, sütögetésre, illetve akinek kedve van akár közös kirándulásra is a környéken.

Befizetés és regisztráció

A tábor díját átutalással fizetheted be az alábbi bankszámlára:
Fekecs Máté – 10400195-72495650-48501011

Minden kedves résztvevőt kérünk, hogy a tábor díját egyben fizesse be, a közleménybe írja be hogy Fanfár2015 – és a Nevét! A kavarodások elkerülése végett kérünk, hogy őrizd meg a befizetést igazolószelvényt vagy nyomtatványt! Amennyiben jelentkezésed ellenére valamilyen okból mégsem tudsz részt venni a táborban, azt kérlek előre jelezd valamelyik szervezőnek, különben a részvételi díjat nem áll módunkban utólag visszatéríteni. Postai befizetést (rózsaszín postautalványon) nem fogadunk el!

Kérünk mindenkit, hogy részvételi szándékát legkésőbb a befizetés határidejéig a kronikak.hu@gmail.com címre írva jelezze nekünk.

A befizetés és regisztráció határideje: 2015. április 20.

SONY DSC

Érdeklődés, információ, segítség

kronikak.hu@gmail.com
Ket: ketrec@gmail.com (06-20/326-7626)
Komattre: komattre@gmail.com (06-20/916-4022)

IX. Fanfár a Hősökért Tavaszi Tábor beharangozó

3 thoughts on “IX. Fanfár a Hősökért Tavaszi Tábor beharangozó

  • Üdv!

    Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy a táborban ezúttal csak az önkéntes jelentkezők által hozott kalandok kerülnek lejátszásra, vagy valamelyik nap folytatódni fog az Örök Város Bajnokainak története egy tábori kaland formájában? Azért is kérdezem, mert ezen új struktúrájú nyári táborokban is megvolt a tábori modul, mely előtt vagy után az önszerveződő napi csapatok és mesék következtek, ebben a kiírásban viszont nem láttam még tábori modulra utaló jeleket.

    Tisztelettel: Nova

  • nova: szerintem okkal, az Örök Város Bajnokai kampány nem folytatódik most a tavaszi tábor alkalmával ahogy tudom, helyette teret ad a szabad mese- és kalandválasztásnak és egyéb szabadidős tevékenységeknek (remélem lesz megint túra is) és felhalmoztunk annyi társast is már az elmúlt időben, hogy kipróbálni sem volt alkalmunk. Legalábbis nekem alig …

Vélemény, hozzászólás?