Az eddigiekkel közöltekkel ellentétben a holnapi napon nem vonattal tesszük meg az utat Balatongyörökig, ugyanis a MÁV központ telefonon értesített róla, hogy több helyen durván aláásta intézményük jó hírnevét az eső. Alternatívaként a következő módon tesszük meg a távot busszal:

Budapest, Népliget autóbusz-pályaudvar Balatongyörök, bejárati út 13:45 17:18 0 03:33 182.7 Km

Kérek mindenkit, hogy  13:00-kor találkozzunk a Népligetnél mindenkivel a központi mozgólépcsó vonzáskörzetében a tábla alatt. Semmi pánik, RIADÓ! ahogy mondani szokás, kérlek amennyiben lehet értesítsétek a változásról azokat, akikről tudjátok, hogy jönne és szerintetek ma már nem olvassa a levelezését vagy a honlapot.

***

Most, hogy túl vagyunk az AranyTenger csodáinak első döbbenetén remélhetőleg időszerű szót ejtenünk a közelgő táborba való utazásról is. A hagyományoknak megfelelően lesz közös utazás is Balatongyörökre Budapestről. A kinézett vonat a leutazáshoz a következő:

13:30 Budapest-Déli 17:07 1 3:37 199 km 3.885 Ft Helyjegy/Reservation 2.
13:30 Budapest-Déli 17:07 1 3:37 199 km 3.590 Ft Helyjegy/Reservation 2.

Ennek megfelelően a találkozó a Déli Pályaudvar várótermében lesz 12:45-13:15-ig. Kérjük, hogy a jegyét mindenki ekkorra már váltsa meg és időben legyen ott. A táborba érkezve a szállások elfoglalása után lesz az első étkezés (vacsora) 18:00-kor, amely után lesz a tábor hivatalos megnyitója amin az aznap esti játékokról, másnapi eseményekről és a tábort érintő kérdésekről kimerítően fogunk értekezni.

A tábor címe, ahová majd menni kell, azoknak is akik nem kedden jönnek velünk, hanem valamikor később a hét folyamán.

SMILING HOUSE, Balatongyörök

Horgász u. 2., 8313 Magyarország

Ezen bejegyzésben van mód alternatív lejutási lehetőségeket kitárgyalni addig is, kérem, hogy aki autóval közelíti meg az objektumot az itt jelezze, hogy hátha ezzel megkönnyítené valaki másnak is az utazását, illetve neki is mérséklődne ezzel valamelyest a benzinköltsége. Találkozunk a táborban, mi már nagyon várjuk, remélhetőleg ti is.

Közös leutazás a táborba és autóval – ÚTVONALVÁLTOZÁS!!!

10 thoughts on “Közös leutazás a táborba és autóval – ÚTVONALVÁLTOZÁS!!!

  • IC rész vagy Expressz rész?
    Tervezünk együtt foglalni helyjegyet avagy nem? Együtt foglalás esetén is van esély, hogy szétszórva adja, de külön megvéve meg főleg.

  • Más! Bp-ről megy-e olyan autó, amiben van még szabad hely? (intactusz@gmail.com)

  • Hát mi Szekszárd irányábol megyünk Enying, Fűzfő, Balatonalmádi utirányon át. De csak pénteken, de ha valakinek hozzánk hasonlova van nyugodtan jelezze: vodli.jeno@gmail.com

  • Ha ilyen szép időnk lesz, csupa móka és kacagás vár ránk holnap.. Meg leszakadt felsővezetékek.. 😮

  • Semmi pánik riadó, csak a jegyem meg a helyjegyem már megvételre került. 😀 de tényleg 😀

  • Dreinát szidd, nem mentél vele sokra, hogyha nem megy a vonat így sem úgy sem. Most beszéltem a MÁVval.

  • Hát igen, kissé vicces… ma 12:00ig visszaváltható az otthon nyomtatott… és 14:00 után vettem + a beázás is később… szóval elvileg kénytelen leszek vonattal menni… nem tudom miért nincsenek felkészülve az ilyen helyzetekre… mind az esőre, mind a rendkívüli jegyvisszaváltásra.

  • A decemberi első hóra sincs soha a rendszer felkészülve 🙂 Hibáztasd az elpuhult, punyi Hetedkort.
    Ma reggeli mávdirekt infó: déli partos vonatoknál Fonyód és Bszentgyörgy közt vonatpótló jár, viszont elmondásuk szerint az északi partos kombók (tapolcai átszállással) problémamentesek. Azt viszont sajna nem kérdeztem meg, hogy a Bp-Keszthely-‘györök jegyek jók-e a Bp-Tapolca-‘györök utazásra.

  • Km-ben nincs különbség…. szóval már megis vettem a jegyem a 13:05sre 🙂 Remélem az északi részen nem jön közbe semmi. 😀 Nekem az alámosás mondjuk ott lett volna logikusabb, a domborzati elemekről lezúduló eső miatt.

  • Ne keress logikát ebben. Van egy buddhista mondás: „Az eső ott esik, ahol esik.” Ehhez tartsuk magunkat. 🙂

Vélemény, hozzászólás?