Ahogy felnézel, arcodba hulló csatakos tincseid közül tudod, hogy csupán egy lehetőséged van. Nincs több játszadozás, nincs több trükközés eljött az idő, hogy pontot tegyél a történet végére, fegyveredet megszorítod hiszen tudod ma eldől minden, mert ma van a

 HŐSÖK NAPJA

nastol.com.ua-10098Szeretettel hívunk meg mindenkit a VI. Hősök Napjára ami jelen esetben rendhagyó lesz több okból is. Az első, hogy ezúttal 3 napig fog tartani ez a bizonyos hősies nap, a másik oka pedig, hogy a kronikak.hu támogatásával szervezzük meg találkozónkat. Helyszínünk ezúttal a festői Bátaapáti Apponyi Kúria, időpont pedig az október 23., 24., 25., napjaira eső hosszú hétvége. Szeretnénk egy szerepjátékban és jó hangulatú hétvégét eltölteni valamint a korábban megkezdett délvidéki kampánynak egy lezárást keríteni.

 A helyszín kapacitása véges így a résztvevők számát kénytelen vagyunk 20 főben limitálni, így jelentkezési szándékot kérem telefonon vagy elektronikus úton jelezni.

 Helyszín: Bátaapáti Apponyi Kúria (Petőfi utca 26.) (GPS koordináták: 46°13’10” É 18°35’52” K)

Időpont: 2015. október 23-25.

Részvételi díj: 11500 HUF (Az ár tartalmazza a szállást és az étkezést is) (Befizetési határidő: október 4.)

 A részvételi díjat az alábbi OTP-s számlára kérnénk legkésőbb október 4. napjáig megküldeni.

 Számlaszám:  11773463-00215211

Név: Vodli Jenő

Közleménybe kérek mindenkit írja be a nevet illetve a neveket.

 A Karakteralkotás pedig ismét a jól ismert Tetemre hívás típusú karakteralkotás.

 KARAKTERALKOTÁS

 Természetesen a korábban már használt karakterek részesülnek az elismerésekben, beleértve a korábbi Hősök Napja találkozókat is. A karakterek leadási határideje Október 11. és ezúttal is szeretnénk az előtörténeteket 200-400-600 TP-vel jutalmazni, az ezután beérkezett karakterek sajnos elesnek ezektől az extra pontoktól, valamint elszenvedik a különleges fel nem készítéssel járó nehézségeket.

 A karaktereket és egyéb kérdéseket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni:

 Vodli Jenő (Shalafi):
– vodli.jeno@gmail.com
 http://www.facebook.com/jeno.vodli
– +36-70/38-138-48

Facebook csoportunk

 A távolabbról és tömegközlekedéssel érkezők számára természetesen ki fog kerülni a helyszín megközelítéséhez némi segédlet.

 A találkozóig ki fognak kerülni a hangulatkeltő novellák, így nem maradt más hátra mint jó készülődést kívánjak és ne feledjétek:

 „Örökké akartok élni?”

A rendezvény honlapja: http://hosoknapja.blogspot.hu/

VI. Hősök Napja(i) Őszi Szerepjátékos Tábor a Krónikák.hu támogatásával

Vélemény, hozzászólás?