fleshandblood1A jubileumi tábor alkalmából szeretnék egy olyan játékalkalmat biztosítani, amely során nem én választom ki a mesét, hanem leendő játékosaim. Ennek megfelelően az Ynevi Vándorlások gyűjteményből kell majd megszavazni azoknak, akik vállalkoznak, hogy közösen játszanak nálam melyik történetet is hallanák legszívesebben az elmúlt tíz(ensok) év választékából.

Ha volt olyan kalandmodul amelyikről sokat hallottál ilyen vagy olyan módon, esetleg kimaradt egy kampány valamelyik átvezető története, csak csak egy önálló (vagy csak újraélnéd más karakterrel  és/vagy mesélővel), akkor a hozzászólások között a játékra való jelentkezés mellett add le a voksodat. Ennek megfelelően arról is a majdani játékosok dönthetnek, hogy az adott kalandhoz készült karakteralkotást használják, vagy az aktuálisat, esetleg szabadabban értelmezzék a dolgot.

A X. Vándorkrónikák harmadik napján, pénteken kerülne sor az én mesélésemre, amelyre kíváncsian várok maximum öt játékost. Abban az esetben, hogyha többen lennének, esetleg a kalandban nem tudnának megegyezni fenntartom annak a lehetőségét, hogy két ilyen alkalmat is tartsak a tábor során. A kérés „csupán”, hogy mind az előtörténetek, mind pedig a csapat által választott kalandmodul véglegesüljön a tábor regisztrációjával egy időben (augusztus 3.).

***

Végül a honlapon kívüli szavazás alapján a 2005-ös IV. Átjáró Nap kalandmodulját kérték tőlem, hogy lemeséljem, amely Gangler, Gregoire és jómagam közös munkájának a gyümölcse volt és címét sokan ismerhetik a karakteralkotások elnevezéséből:

„TETEMRE HÍVÁS”

Ennek megfelelően szeretnék várni 12 000 Tp-s karaktereket de a karakteralkotás legutóbbi inkarnációjából (csak hogy lássuk mire képes így, 11 év után a kalanddal a lehetőségek kitolt kelléktára). Előtörténeteket az idő rövidségére való tekintettel majd a helyszínen egyeztetünk.

Egyéb fontos tudnivalók a kalandról
HELYSZÍN: Nyugat Shadon, a féldomíniumok területe, Shan-alion városa
IDŐPONT: P.sz. 3692. Nyárelő, Domvik ege alatt Szent Danisos havának 17. napja
A pyar naptár szerint Uwel tercének első (Pengék) havának 7. napja

A hangulatkeltő novella elolvasható a honlapon fent lévő modulból Viharok közötti csend címmel. A modul elolvasása sem tiltott, hogyha valakinek van rá ingerenciája ilyen módon tesztelnie a maga, a kaland és a mesélő képességeit. Régi kaland és fenntartom a lehetőségét, hogy önhatalmúlag változtassak rajta akár menet közben is eseményeket, helyszíneket, statisztikákat természetesen a résztvevők szórakozásának érdekében (és ne felejtsük el, hogy abba beletartozik a Kalandmester is …).

Résztvevők az előzetes jelentkezés alapján:

  1. Manci
  2. Andor
  3. Vampira
  4. Komattre
  5. Nova

Amund: Tetemre hívás (M.A.G.U.S. kaland)

8 thoughts on “Amund: Tetemre hívás (M.A.G.U.S. kaland)

  • Természetesen a xenomorph királynős kalandot kell választani mindenkinek. 🙂

  • Jönnénk 2 fővel, mindegy melyik mesédre (legyen meglepetés). 🙂

  • Üdv!

    Lozartanék hiányában hogy áll eddig a kaland létszáma? Engem érdekelne a lehetőség, sok régebbi kaland van, amit nem volt alkalmam játszani.

    Szavazni bármelyikre lehet? Mindegy, hogy anno egynapos találkozó vagy nyári tábor kalandja volt? (A hossza miatt kérdezem, hogy mindegy-e).

  • Tudom, hogy mindegyik 12000-res, de ezt írtad: ” Ennek megfelelően szeretnék várni 12 000 Tp-s karaktereket de a karakteralkotás legutóbbi inkarnációjából ” Ezért gondoltam megkérdem, hogy erre a verzióra gondoltál-e. Nekem mindegy, melyik verzió szerint alkotok karaktert, csak mondd meg, hogy egyértelmű legyen.

    Nova

  • Igen, a 3.0 a legutóbbi és ha van rá mód (nincs régebbi karakter akit hoznátok) ez a mérvadó karalkotás.

Vélemény, hozzászólás?