„Annyi csillag van az égen.

Nézd, milyen magasan vannak.

Van, amelyik vezet és van, amelyik lehull.

Melyiket kövessem én…”

Az idén jubileumi, tízedik alkalommal rendezzük meg az egynapos szerepjátékos találkozónkat Budapesten. A Kalandorkrónikák már a legrégebben és rendszeresen futó versenysorozat hazánkban, mely célul tűzte ki, hogy az itthoni szerepjátékosoknak alkalomról alkalomra lehetőséget adjon, hogy közös hobbijuk iránti hódolatukat szervezettebb keretek között fejezhessék ki.

A M* kaland az eddigi találkozóinkon megszokottakhoz hasonlóan, a Nagy Zöld és ETK rendszerén alapuló 12 000 Tp-s, „Tetemre hívás” típusú karakteralkotással lesz lebonyolítva. Ezzel a részletes toldalékkal szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy a játékosok minél inkább az általuk elképzelt képhez alakíthassák választott karakterüket, a kibővített előny-hátrány rendszer segítségével. Az elmúlt években ez a karakteralkotás a játékosok és mesélők észrevételei mellett a szervezők elgondolásai alapján is sokat bővült és finomodott, kiegészült egy igen terebélyes Előny-hátrány rendszerrel éppúgy, mint a jelenleg is futó kampányt életút szerűvé változtató Elismerésekkel.

Az idei Kalandorkrónikák találkozót a szokott helyen, a Budapesti Afri Café falai között szervezzük meg (Budapest; IX. ker. Kinizsi utca 2-6.). A verseny időpontja 2011. június 25. és előreláthatólag reggel 9 órától este 19 óráig tart majd. A részvételi díj 2000 Ft/fő, a jelentkezési és befizetési határidő 2011. június 20. A találkozó napján a Boráros térről induló reggeli „karaván” minden alkalommal teljes biztonsággal juttatja el az utazókat a megfelelő helyre.

Ebben az évben az Átkozott fészkekben kampánnyal ünnepeljük a Krónikák fél évtizedes fennállását. Ez az Észak-Ynev térségein átívelő kalandmodul-sorozat olyan történetet mutat be, amelynek egyes fejezetei önmagukban is játszhatóak, bármelyik találkozón részt véve könnyen csatlakozhatnak a játékosok az eseményekhez. A korábbi évtized kalandjaiból visszatérő szereplők tovább mélyítik a kampány ünnepi, korszakot lezáró hangulatát.

A kampány következő fejezetét A csendes móló címmel Amund írja. Helyszíne Secchus és időpontja P.sz. 3711. A veszedelmes mágus nyomába eredt kalandozók egy kis nyugalom reményében vizsgálják a hideg nyomokat. Ahogy azonban az a hangulatkeltő videóból is kiderül, nagy mozgás kezdődött el magasabb körökben az eddig történtek hatására.

A 10. Kalandorkrónikák találkozóra a jelentkezési és befizetési határidő is június 20. Fontosnak tartom előzetesen, hogy a karakterek és csapatok előtörténetét is eddig az időpontig várjuk elküldeni. A befizetésre csak banki, átutalásos módon van lehetőség. A részvételi díj 2000 Ft/fő. Kérjük a játékosokat, hogy egyben, csapatszinten igyekezzenek utalni a könnyebb visszakereshetőség végett. A cím amire a befizetéseket várjuk:

Szilágyi János – 10700581 56790137 51100005

A találkozóra való jelentkezésnek van egy maximális létszáma, amit a résztvevő mesélők és a helyszín milyensége indokol. Ez körülbelül max. 100 fő, amely felett a regisztrált csapatok várólistára kerülnek, de erről külön értesítést is kapnak majd.

Minimum három fős csapatok jelentkezését várjuk és olyan kalandmesterekét, akik szívesen próbára tennék magukat egy ilyen szerepjátékos kihívás alkalmával. Természetesen utóbbiaknak a részvétel ingyenes (ahogyan a reggeli kávé is). Minden szerepjátékost és mesélőt szívesen várunk a találkozónkra!

Hangulatkeltő novella: https://kronikak.hu/?p=760

Karakteralkotási segédlet és beharangozó videó: https://kronikak.hu/?p=763

Regisztrációs felület: https://kronikak.hu/?p=739

Csapatkereső fórum: https://kronikak.hu/?p=782

Üdvözlettel:

a Krónikák.hu szerkesztői,

az Elveszett Mesék társasága,

a Kalandorkrónikák szervezői

http://www.kronikak.hu

X. Kalandorkrónikák Szerepjátékos Találkozó és Verseny – 2011. június 25.

Vélemény, hozzászólás?