Líthas,

most, hogy már a jelentkezés és a befizetés határideje is lezárult (mely utóbbi ugyebár az előtörténeteké is volt) érdemben tudunk az utazás körülményeiről is szólni. A hangzatos tervek szerint, 18-án, szerdán, a budapesti déli pályaudvarról fogunk indulni 15:11-kor Balatonszárszóra. Ez a közös utazás persze nem kötelező, hiszen első nap még nincsen étkezésünk este. A találkozó ennek megfelelően a pályaudvar várótermében/pénztárainál lesz (üvegablakos, törött műanyagszékes rész) 14:45-kor. A vonatjegy másodosztályra és 50%-os diákoknak 1240 Ft, nem IC és az út így két óra négy perc lesz körülbelül. A csomagokat aztán a szállásról érkező kocsi fogja bevinni nekünk.

Aki üdülési csekkel kíván fizetni kérem bizonyosodjon meg róla, hogy a név és cím fent van rajta tüntetve (az, hogy nem a felhasználó a kedvezményezett az nem fontos). A pótfizetésre az első napon lesz lehetőség a szervezőknél, kérjük akinek elmaradása van az minél hamarabb pótolja aznap (mert átutalást már nem tudunk fogadni addig). A tábor programja az első pár napra nézve nyitottabb, illetve időjárásfüggő: abban a reményben, hogy a nap sütni fog, az első napon lesz kötetlen szerepjáték és fürdőzés, a (szigorú) M* kaland csak pénteken veszi kezdetét.

Fontos még megemlítenem és köszönetet mondanom, hogy idén a díjak között több személyes gyűjtemény ékes darabja szerepel. Csefán Emese és Papp Mihály révén is került könyv az utolsó nap szereplői közé és (végre) több M.A.G.U.S. regény és antológia is kiosztásra kerül majd (a Vampire Középkor sorozat mellett). Nagy örömünkre szolgált, hogy Gáspár András egy, kifejezetten a tábor nyerteseinek dedikálta azt az első kiadású Halál Havábant, amit hasonlóképpen a díjak között szerepel.

Mi már számoljuk vissza a napokat (ennyit még nekünk sem annyira megerőltető) és reméljük mihamarabb találkozunk a táborban (illetve előtte a pályaudvaron).

Üdvözlettel:
Gulandro

Indulandusz, avagy az utazásunk részletei

6 thoughts on “Indulandusz, avagy az utazásunk részletei

  • Nagyon jó volt ez a tábor, köszönöm szépen mindenkinek! Játszatok sokat és jövőre ugyanitt 😀

  • Én is élveztem 😀
    Bár a harc most nem szuperált, de az ökörködés annál inkább, nomeg kipróbálhattam a shadowrunt ami egy remek élmény volt. És öröm volt Ynev legjobban fizetett zsoldosai közé tartozni 😛
    Köszönet mindenkinek 😉

  • Azt hiszem joggal mondhatom, hogy Fergeteges volt a mostani táborunk ! Whadálat 8) !

    Nem – é lesz esetleg külön, amolyan Beszéljük ki magunkat topik? Mert akkor nem ide kellene ömleszteni a hozzászólásokat 😉

  • Amint sikerül a kalandot feltenni akkor lesz egy ilyen külön, szerintem még ma. De aztán úgyis jönnek a videós-vidulós bejegyzések is hogyha KET kegyes lesz hozzánk. 😀

  • Valóban nagyszerű, ámde annál rövidebb tábor volt…:( Legközelebb rosszul kellene éreznünk magunkat, és akkor talán lassabban telne az idő…..najó vicceltem, de mindettől függetlenül ez az öt nap fájdalmasan rövid volt. De mindenkinek köszönök mindent, jó volt a modul, és a játék is…:)

Vélemény, hozzászólás?