Sheyenne művésznő, avagy álnevén A Juci pediglen a Krónikák, és általában minden hozzánk kapcsolódó rendezvény első számú grafikusa. Hol saját remekeivel rukkol elő, hol pedig „feldolgozásokat” gyárt, mindenesetre számtalanszor ajándékozott már meg bennünket plakátokkal, emléklapokkal, hangulatkeltő videókkal, valamint immáron a Krónikák friss – meleg logójával.  Ezúton figyelmeztetünk mindenkit azonban, hogy a hölgy amazonokat megszégyenítő hévvel küzd mindenféle konkurenciával, egyszóval óvakodjatok a vörös förgetegtől.

A táboros videók Ket kisasszony boszorkánykonyhájából kerülnek elő, a képek által megörökítvén a találkozók néhány pillanatát. Ugyancsak ő az eszmei anyja a már hagyományossá vált, és nagy népszerűségnek örvendő profilos videóknak. Játékosként már több mint egy évtizede foglalkozik szerepjátékokkal, s már öt esztendeje is megvan annak, hogy mesélőként is kamatoztatja tehetségét.

A Krónikák társalapítója, LIVE szerepjáték szervezője és kalandmodulírója A’frad, aki civilben látássérülteken segít. Többek között a tavaszi Fanfár a Hősökért Táborsorozat elindításában is tevékenyen részt vett. Boszorkány karaktereit évek múltán is emlegetjük.

Az avatar feltöltés mindenki belépése után a „saját adatlapnál” módosítható. Többféle modullal is megpróbálkoztunk a hétvégén és eddig ez tűnt a legstabilabbnak. Akinek valamilyen gondja lenne vele annak megoldjuk manuálisan a feltöltést.

Avatások és avatárok

3 thoughts on “Avatások és avatárok

Vélemény, hozzászólás?