Kedves Kalandozók!

A tábor helyszíne megváltozott, sajnos ugyanis az eredeti szállás szinte semmilyen tekintetben nem felelt volna meg a társaság elvárásainak. Első problémaként a megközelíthetőség körülményessége és a helyi élelmiszerellátás hiányosságai merültek fel, ám személyes leutazásunk alkalmával nyilvánvalóvá lettek olyan gondok is, amikre az előzetes tájékoztatás alapján nem is számíthattunk. A ház állapotán kívül apróbb kellemetlenségként tárult fel a tény, hogy az épület egy templom és egy temető közvetlen szomszédságában állott (néhány sír például az egyik szobától mindössze öt méterre fekszik) így az elmúlt évekhez hasonlóan szintén a borsosberényi Börzsöny turistaház lesz a tábor helyszíne. Újdonság, hogy a háztól mindössze száz méterre lévő Almáskert pihenő is igénybe vehető lesz, vagyis két épület áll majd rendelkezésünkre, így megoldottnak tekinthetők a létszámproblémák. Ezzel párhuzamosan természetesen adódnak bizonyos költségvetési különbségek, de mindössze pár száz forintról van szó, tehát alapvetően még mindig tudjuk tartani a tavalyi tábor árszínvonalát.


Az eredeti bejegyzésben MINDEN PARAMÉTER JAVÍTVA LETT, így az ott található információk a mérvadóak.

Ugrás az eredeti bejegyzéshez

VI. Fanfár a Hősökért Tavaszi Tábor – FONTOS VÁLTOZÁSOK

5 thoughts on “VI. Fanfár a Hősökért Tavaszi Tábor – FONTOS VÁLTOZÁSOK

  • Pedig ezek a sírok egész hangulatosak lehettek volna , mondjuk valami kis esti „live-ozásra” 8)

  • Bölcsebbnek láttuk Kettel, ha nem zavarjuk a falusiak, a templomba járók és a holtak nyugalmát. 😉 Nem is beszélve arról, hogy a „kert” (avagy a templomot körbevevő füves, bokros tér) játékra teljesen alkalmatlan volt.

  • Nekem semmi bajom nincs a sírokkal, de na el kel lfogadni hogy egyeseket zavart volna a dolog, tehát vissza akkor Borsosberénybe! Jójaz!

  • Pedig lehetett volna lájvozni kétféleképpen is: éjjel a sírokból előmászó zombik és kísértetek, nappal pedig a felbőszült templomi hallgatóság elől menekülve…:D

  • látom magam elött hgoy míg pran menekülnek a kapával vasvillával hadonászó falusiak előle…addig a Tűzmadár barátunk (:P) kiáll a katanájával és a busidohoz méltón megküzd velük 😀

Vélemény, hozzászólás?