A következőkben szeretnénk hírt adni egy alternatív nyári kikapcsolódásról, egy hamarosan startoló kreatív táborról.  A főszervező úriembert már ismerhetitek a Találkozóinkról, kiváló cimboránk ő, és nem mellesleg legalább ennyire kiváló mesélő is, Laczkovszki – Koczka – Ádám. Álljon hát itt némi ismertető erről az  „élő Monopoly-ról”.

„Nem tudod mit csinálj nyáron?

A fesztiválok mellett valami különlegesre is vágysz? Ki akarod próbálni magad vállalkozóként? Vagy csak egyszerűen szeretsz játszani és nyerni? Netalán szakmailag is fejlődni akarsz?

Ha ezek közül a kérdések közül bármelyikre is igen a válaszod, akkor neked is LisKaLandon a helyed! Ez egy 8 napos tábor a BME GTK Liska Tibor Szakkollégium szervezésében, Kétegyházán.

Képzeld el, hogy felforgathatod a világot! Kipróbálhatod magad egy olyan gazdaságmechanikai kísérletben, amely merészen elrugaszkodik a valóságtól. Nyolc napig egy olyan nagyszabású modellben élhetsz, amelynek ha elemei és töredékei beépülhetnének mindennapi gazdasági szemléletmódunkba, az reményt adhatna a jövőre nézve. Legyél bátor vállalkozó, szorgos alkalmazott, vagy henyélő munkanélküli, ha éppen úgy tartja kedved! Idén egy páratlan újítással készülünk: megvalósul a kétszintű bankrendszer a táborban! Kipróbálnád magad bankárként? Itt a lehetőség! Vegyél részt a koncerteken és az esti bulikon egyaránt, mert ezekről még az unokáidnak is mesélni fogsz! Életed legszebb 8 napja lehet, csak rajtad múlik!

A tábor díja alap esetben 27 500 Ft, ez tartalmazza a 8 napi szállást, étkezést, bulikat, szakmai programokat és a nyereményeket is, ami azért jó, mert így napi 3500 Ft-ért juthatsz hozzá mindehhez, míg máshol a szállás minimum 2500 Ft/éj, egy étkezést kb. 1500 Ft, ami összesen 4000 Ft és még nem szórakoztál, nem ittál egy koktélt sem. Ha pedig többen jelentkeztek, még kedvezőbb ajánlatunk van: ha 3 másik barátoddal jössz, a csoportos kedvezménnyel csak 25 500 Ft tábordíjat kell kifizetnetek fejenként!

Ha még ez sem nyerte el a tetszésed, nézz fel a honlapunkra és informálódj további kedvezményeinkről!

Gyere el, éld meg a modellt, építsd meg a saját koncepciód és játssz komolyan a LisKaLandon!

Légy te is a megoldás része!

Bővebb információk a LisKaLand.hu-n vagy a liskaland.blog.hu-n vagy a facebook eseményen!”

Programajánló: LisKaLand

Vélemény, hozzászólás?