Közeledik a tavasz, ez pedig azt jelenti, hogy közeledik a tavaszi tábor időpontja is. Idén immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Fanfár a hősökért tábor. Ezúttal 2013. május 2. és május 5. között, ismét Borsosberénybe invitálunk titeket, a Börzsöny turistaházba.

Hasonlóan az elmúlt évekhez, idén is az első nap (csütörtök) egyfajta ráhangolódó, bevezető nap lesz. Napközben mindenki kényelmesen megérkezhet, ismerkedhet, vagy akár kötetlen játékra is lehetőség nyílik, este pedig a tábortűz körül ráeszmélhetünk, hogy „már megint eltelt egy év”.
A pénteki nap egy részre ezúttal a társasjátékoké, illetve változatosan a különféle szerepjátékoké lesz. Délután kezdődik a hivatalos “verseny”, amit ezúttal igyekszünk egy határozottabb időkeretbe foglalni. (Mesélők jelentkezését természetesen erre a napra is szívesen fogadjuk.) Szombat este hétig tart mesélés, majd közös vacsorára kerül sor a tábortűznél. Vasárnap délelőtt táborzárás, majd pedig a hazautazás következik.

További részletekkel nemsokára jelentkezünk, addig is hangolódjatok rá az idei táborra, ami ezúttal is sok kalanddal, és felejthetetlen élményekkel szolgál majd!

VII. Fanfár a hősökért tábor beharangozó

5 thoughts on “VII. Fanfár a hősökért tábor beharangozó

  • Sajnos csütörtök péntek munka nap így elég esélytelennek tűnik a dolog 🙁

  • általában ezért egy munkanap szokott benne lenni minden évben, annyit meg talán megér 😉 … és akkor lehet pénteken jönni.

  • Államvizsga júniusban szokott lenni, nem? 🙂

  • Ket: Technikusi a régi rendszer szerint 😉

Vélemény, hozzászólás?