Mint azt már mindannyian tudjátok, az idei játékot is egy live rész fogja bevezetni, amelyben rögtön magával sodornak majd az események, és beszippant minket Ynev világa.

844d5c6eb5de11ad9ce48795a3db59d6

Ezzel kapcsolatban szeretnénk megosztani néhány technikai információt:

1. Jelmez: A karaktered megszemélyesítése érdekében arra kérünk, hogy lehetőségeidhez mérten próbálj majd olyan öltözetet viselni, ami rá jellemző. Természetesen nem várjuk el, hogy e miatt ruhát varrass, kölcsönözz vagy bármi hasonló, lehet egy jól eltalált kiegészítő is a karakteredre jellemző utalás (pl. egy kalóznak kendő, szemtakaró, faláb, kampókéz, vagy egy papagáj… :P).

2. Kép: Mivel szeretnénk, hogy minél jobban el tudjátok képzelni egymás játékos karaktereit, kérjük küldjetek róla képet nekünk a kronikak.hu@gmail.com címre. (Szintén ide várjuk továbbra is az előtörténeteiteket.)

3. Játszós ruha: A tavalyi sárkommandóból kiindulva biztos ami biztos alapon legyen nálatok olyan öltözék, cipő, amivel nem probléma sárban (persze reméljük nem lesz), vagy bozótban mászkálni. Ez a csütörtöki kirándulás miatt sem elhanyagolható.

Információk a Live-ról

7 thoughts on “Információk a Live-ról

  • 🙂 Jónak hangzik. 🙂

    A LIVE kb. mennyi időt ölel majd föl? Pénteken lesz vagy csütörtökön, a kirándulással egybekötve?
    azért ugye gondoltok majd az idősebb-betegebb játékosokra is, akik bottal, járókerettel érkeznek és elsődlegesen nem a LIVE az erősségük? 😀

  • Lehet még karaktert változtatni? Egy kövér, mogorva, szótlan, agorafóbiás udvari orkot hoznék, akinek a mániája, hogy futurisztikus ruhákba öltözködik… akkor csak ott kell ülnöm és nem csinálni semmit live-ban 😉

  • Nem hiszem hogy két óránál hosszabbra nyúlna a live rész, de ez persze leginkább rajtatok múlik majd. 😉 Pénteken az esti órákban lesz, a kirándulás csütörtökön nap közben, a kettő egymástól teljesen különválasztott program! 🙂

  • hacukáért lehet plusz TP-t kapni? 🙂 kellene a tápoláshoz

  • Bodri , azért aminek a felét tőlem kapod kölcsön?
    Jár, de akkor az én felemet – mivel a fele ruha az enyém – meg megkapod mínuszba 😉

  • Ígérjétek meg, hogy ha befejeztem a sulit és a hétvégéken ráérek akkor lesz LIVE.
    úgy fel tudnék öltözni és egy kicsit verném a nyálam h milyen fasza vagyok.
    játsszátok kérlek úgy h a szokásos nyitány helyszínéül szolgáló csehó előtt elsétál egy kardművész, gondol egyet, azután továbbsétál mert más dolga van.

  • Majd felkérünk egy unatkozó kardművészt. 😀

Vélemény, hozzászólás?