Az elmúlt években ahány rendezvényünk volt, annyi szépséges plakát és emléklap is született ezekhez a várva várt eseményekhez, és így több év távlatában úgy gondoltuk, hogy már komoly mennyiséget tudunk felmutatni a grafikai anyagokból, és bizonyára titeket is érdekelhet egy pazar kis összeállítás, mondhatni a teljesség igénye nélkül (sajnos az évek során néhány plakát elveszett az éterben).

Hát tessék csak tessék, szemezgessetek bátran.

A Vándorkrónikák Szerepjátékos Találkozók plakátjai 2009 óta.

01_Vándor 02_Vándor  plakát 03_Vándor          05_Vándor

Aztán folytassuk talán a sort mindannyiunk kedvenceivel, a Kalandorkrónikák Szerepjátékos Találkozók illetve a Keleti Legendák kampánysorozat anyagaival.

01_Kalandor 02_Kalandor 03_Kalandor 04_Kalandor 05_Kalandor 06_Kalandor 07_Kalandor 08_Kalandor Print 10_Kalandor

Végül pedig adjunk egy kis egzotikus fűszerezést a Fanfár a Hősökért Tavaszi-, és a Lombok Árnyán őszi táborok plakátjaival az egésznek.

01_Fanfár              02_Fanfár               03_Fanfár 04_Fanfár              05_Fanfár               plakát_kész

Ezúton is szeretnénk megköszönni – jelképes módon – azoknak az alkotóknak, akiknek a munkáit felhasználtuk az egyes plakátokhoz, és őszintén reménykedünk, hogy az összeállítás elnyerte a tetszéseteket. Hamarosan érkezünk újabb összeállításokkal is, hiszen ezen felül is sok grafikai anyagunk készült az egyes találkozókhoz, táborokhoz. Addig is béke veletek Harcosok!

Plakátösszefoglaló az elmúlt évekből

One thought on “Plakátösszefoglaló az elmúlt évekből

  • szép és nosztalgikus válogatás. avagy inkább túl szép és túl nosztalgikus 🙂

Vélemény, hozzászólás?