„Caedonba, Caedonba van egy kocsma:
Bort predocit, abasziszit mérnek abba`;
Úri népek isznak-esznek,
Estefele összevesznek,
Egymás hatan széket törnek,
Jó a híre eme helynek,
Hiába!”
/ Caedoni bordal /

Lithas!

Mindazon bátor kalandozók számára akik nem félnek attól, hogy a Halál Nagymestere címet a LIVE során elkallódó figyelmük, vagy eltompuló érzékeiknek hála elszalaszthatják a pénteki napon az alábbi program lehetőségekkel élménydúsabbá tenni röpke földi létüket.

Amint tavaly páran felfigyeltek rá, ám futni hagyták a lehetőséget, az alkalom ismét kecsegteti magát, így ismét a táborral egy időben, augusztus 21. és 23. között kerül megrendezésre a szomszédos Vonyarcvashegy fő utcáján az immáron IX. Bor és Csemegeszőlő fesztivál. Minthogy a szőlő bódító nedűjét kevesen vetik meg köreinkből és maga a hely az óránként közlekedő vonatokkal 3 percnyire, sportosabbak számára pedig 3 km gyaloglásra van, számolni lehet kisebb csoportok indulásával.

Azok számára akik inkább maradnának a gyerektábor korlátai között, békésen a fenekükön és a hűtő közelében szerepjátékon túl adott lehet a társasjátékok és a filmnézés lehetősége. Előbbihez kérjük olyan játékokat hozzatok, amik gyorsabb lefolyású játék körökkel bírnak, hogy ne egy-egy játék miatt késsen valaki a rá váró mesélőtől, csapattól illetőleg könnyen lehessen csatlakozni.

A filmek megtekintéséhez viszünk le vetítő vásznat és projektort. Jó volna előre leegyeztetni a műsort, hogy tudjunk készülni ezért kérjük az alábbiak közül válasszatok kommentek formájában:
– Boszorkányvadászok
– A faun labirintusa
– Velencei kurtizán

Igény esetén mást is lehet hozni valamilyen digitális formátumban. Erre is lentebb tudtok javaslatokat tenni.

Egyéb programok

3 thoughts on “Egyéb programok

  • Hát, lehet mind a 3at választani? 😉 mondjuk a Faun labirintusát már láttam, de szívesen megnézem mégegyszer. 🙂

Vélemény, hozzászólás?