paintings_pirates_party_the_band_played_on_celebration_desktop_2565x1931_hd-wallpaper-1071074Líthas,

újabb sikeres nyári táboron vagyunk túl és mostanra meg is pihentünk valamelyest az izgalmak után. A IX. Vándorkrónikák során minden táborlakó gazdagodott egy példánnyal a honlapunk exkluzív M.A.G.U.S. kiegészítőjéből, mely pár nappal a rendezvény előtt nyerte el végső mondható, Első kiadást jelentő formáját.

AranyTenger, avagy az Amundok Könyve M.A.G.U.S. Szerepjáték kiegészítő

Megjelent az exkluzív, amundokról szóló kiegészítő a M.A.G.U.S. eredeti rendszeréhez. Az AranyTenger, avagy az Amundok Könyve (ATAK) 11 éve készült, ez alatt elsősorban az anyagok és források kutatása zajlott, de önmagában 22 évnyi szerepjátékos tapasztalatot ötvöz. A korábban már megjelent előzetes is két éves, de az idei Béke követei novellával igyekeztünk bevezetni a kiegészítő anyagait, újdonságait és az amund kultúra sajátosságait.

A nyári táborunkról megtért a vándorok élménybeszámolói mellett idén több egyéni díjat is kiosztottunk, az új programpontoknak köszönhetően. Az egy héten átívelő LIVE jól adta vissza annak a Gorviknak az intrikus és veszedelmes hangulatát, amelyről az idei versenymodulunk is regélt. Ennek kapcsán a Hagyomány sorozatunk is bővült egy újabb opcionális szabállyal, mely reméljük még elkíséri a játékosokat, ameddig nem küld mindenki előtörténetet időre.

Testvérrendezvényünk a Szekszárdi illetőségű klub például kifejezte szándékát, hogy hagyománytisztelő lenne. Őszi táboros programpont gyanánt ajánljuk figyelmetekbe a VI. Hősök Napja(i) alkalmat, ami egy festői szépségű helyre invitál minket hosszú hétvégézni. Mi is igyekszünk eljutni oda és a díjak közé csempészni egy AranyTengert is … Időpont: 2015. október 23-25.

A honlapon jövőhéten folytatjuk tovább az Eredet sorozatot, illetve elkezdjük részletekben az elkészült interjúk közlését is Champdorral, s majdan Nyúllal és a többiekkel. Megjelent a Shadowrun Hong-Kong így lehet lassul az ügymenet, de cserébe talán készül róla cikkünk. Nem hivatalos M* regényekről is szedtünk össze egy csokorra valót és hasznos opcionális szabályokról is tervezünk még írni a közeljövőben. Tehát érdemes lesz figyelni a blog– és facebook oldalunkat is.

 Az Örök Város Bajnokai következő fejezete november 7-én lesz játszható a hagyományos őszi születésnapi egynapos szerepjátékos találkozón és versenyünkön ‘Lovagrege’ címmel. Kopját szegezz!

CXI. (111.) Krónikák Hírlevél – Régen várt ünnepély

Vélemény, hozzászólás?