harem3lwA soron következő GuRúna hasábjain a megszokott ígéretet olvashatjuk a M* megjelenéséről. Ki tudja, talán sohasem játszhatunk ezzel a régóta várt szerepjátékkal … A nyári szünetre való tekintettel valamennyire a tartalom is visszafogottabb lett, de egy hozzánk hasonló szerepjáték-filológus régész azért felfedezi benne az értéket azt hiszem, mert ez a hobbink.

Az első cikk egy, a csomózás képzettség rejtelmeibe avat be minket és azokba a lehetőségekbe, amelyeket ez rejt. Példátlan módon rögtön egy gorwicki fejvadász klánt is csatol önnön felfedezéséhez, amin keresztül egy vértestvériséget alkotó család életébe is bepillantást kaphatunk. A gondolati részt egy kidolgozott NJK(?) statisztika és előtörténet zárja.

Majd Ynev lovairól kapunk egy inkább átlagos értekezést, mely később többször és több helyen is megjelent már a klasszikus Valhalla termékvonalában és több későbbi részletező cikket ihletett … így első megjelenése mindenképp figyelmet érdemel. Ezután egy minden eddigiekhez képest kellemesebb témával, a háremek világával foglalkozó cikk következik. Csak, hogy ellazuljunk. Letöltés: GuruRúna9.93.910

M.A.G.U.S. Eredet #14: csomók, vér, kancák és helyhez kötött nők

Vélemény, hozzászólás?