aki senkinek sem hiányzik 2A Krónikák.hu oldal nyereményjátékot hirdet rendhagyó módon. Az év végi folytatásos novellában, a Virágkapuk ostromában résztvevő kalandozócsapat, “Akik senkinek sem hiányoznak” a halál völgyében járnak és egy boszorkány jóslata szerint sem élik túl mindannyian a kalandot. Tartsatok velünk ebben az ünnepi történetben és a karácsony folyamán tippeljétek meg, hogy az öt kalandozó közül ki és/vagy kik jutnak túl a Kárpiton, hogyha egyáltalán.

(Tehát azt kell megtippelni, hogy KI HAL MEG A KALAND SORÁN)

Az élet-halálra szóló kalandozós tipp-mixben ezen bejegyzés alatt hozzászólásban lehet részt venni és a helyesen találgatók, gondolkodók és olvasók között jövő év elején kisorsolunk egy nyomtatott, fizikai példányt az AranyTenger avagy az Amundok Könyve (ATAK) M.A.G.U.S. szerepjáték kiegészítőből, mely a Krónikák berkein belül jelent meg. A nyereményt természetesen postai úton is eljuttatjuk majd szívesen a világ bármely pontjára.

Az öt Kalandozó, akikre szavazni lehet (többre is lehet természetesen):

Egylövés Ragor

Alucardo Ront’e Rone gróf

Axel Ragaen

Cloud Boohen

a “HEGY” Inmettiel

Virágkapuk ostroma

1. fejezet: Repülj velem! 

2. fejezet: Aki senkinek sem hiányzik

3. fejezet: Közjátékok

4. fejezet: “… és kitölti a gyűlölet.”

5. fejezet : Rossz hold kel fel

6. fejezet: Uram, királyom

7. fejezet: Epilógusok

A nyereményjátékhoz jó olvasást, tippelést és szórakozást kívánunk, az ünnepekre sok békét és örömöt, hogyha pedig szerencsétekre a pihenés és a lakomák között találtok időt játékra, akkor mindenkinek jó kalandokat is!

Karácsonyi Nyereményjáték!

8 thoughts on “Karácsonyi Nyereményjáték!

 • Természetesen mind az öt:

  Egylövés Ragor,

  Alucardo Ront’e Rone gróf,

  Axel Ragaen,

  Cloud Boohen,

  és a “HEGY” Inmettiel

  is átlépi a Kárpitot eme történetfolyamban. Engem nem vezetsz meg ilyen beugratós kérdésekkel. 😛

 • Bármelyikükért kár lenne, de a korábbiak alapján Axel-re gyanakszom…

 • Tipp:

  Egylövés Ragor -Dead
  a “HEGY” Inmettiel -Dead

  Fő az optimizmus!
  🙂

 • Mindenki túléli. Habár a kérdés egyértelműen jelzi, hogy valaki távozni fog egy másik világba. De azért maradok optimista 🙂
  A magyarázatom meg a következő: Vannak dolgok, személyek és tárgyak amik sosem törnek sosem pusztulnak és sosem halnak meg 😉

 • Sziasztok!

  Szerintem is Axel Ragaen, de ha így lesz lemondok a nyereményemről Nova javára.

 • Nyereményjátékunk lezárult. Köszönjük a résztvevőknek a tippeket. Mivel hatan vettetek rajta részt a jövő hét folyamán k6 dobással sorsoljuk ki, hogy ki is kapja majd az AranyTenger Díjat. A helyes megfejtés a következő videó szerint alakult:

Vélemény, hozzászólás?