Miért csatázunk? Hogy aki otthon maradt nyugodtan élhessen! Azért élhetnek a családjain nyugodtan mert mi csatázunk. De már a fiataljainkat arra készítjük fel, hogy egyszer háborúba kell vonulniuk. Évtizedek óta küzdünk egymás ellen. Sokan azt hiszik, hogy az ellentét kibékíthetetlenné tette a Szövetséget és a Hordát. Így nem meglepő, hogy csupán egy dolog volt ami ha törékeny és ideiglenes egységbe tudta kovácsolni a két oldalt. Egy még nagyobb közös ellenség. De mindenki tudja amint az ellenség elbukik, újra egymásnak fogunk feszülni. Így volt ez mindigis és így lesz ezután is. De most össze kell fognunk, ha túl akarunk élni. Az ellenségeink nem lesznek tekintettel a nézeteltéréseinkre és szó nélkül lemészárolnak minket, ahogy az egység többi tagjával is tették. Így bármennyire is viszolygok az ötlettől el kell fogadjam, hogy csak együtt juthatunk ki a slamasztikából.

World-of-Warcraft

 

Szombati napon mesélnek egy World of Warcraft kalandot, 3-5 játékos számára.
A karaktereket 150 pontból a GURPS Lite (http://lfg.hu/forum/index.php/files/file/98-gurps-lite/) rendszer szerint alkossátok meg. A PC játék alapján fogom a karaktereket bonuszokkal ellátni, szóval a karakter részletes kiegészítéseiért küldjétek meg nekem a Faj, Kaszt/ specializációt, és megírom miket kap.
FONTOS! A frakció nem számít, nem szabok gátat, hogy ki mivel akar játszani, Horda, Szövetség egyaránt jöhet.
Címem: vodli.jeno@gmail.com

Shalafi: Az érem két oldala (World of Warcraft kaland)

9 thoughts on “Shalafi: Az érem két oldala (World of Warcraft kaland)

  • Talán az egyik legjobb! A másik kedvencem még a trollos előzetesek, a Zul Amani a legjobb de valami általánosabbat kerestem! 🙂

  • Silvermoon City gyermeke Qyash Bloodweaver jelentkezik a Sin’dorei oldaláról 🙂

  • na 2 JK nak már sör mellett mesélek! 😀

  • Rohadjak meg szedetek a játékosokkal szarba ragadt magokat! 😀

Vélemény, hozzászólás?