Lágy gitár hangja csendül fel a füstös, bor és pálinka szagú kocsmában. Egy karcos férfi hangja ismert dallamba kezd ahogy szép lassan lábak dobogása csatlakozik hozzá. Habár az este tökéletesen alkalmas lenne a mulatásra, de senkinek sincs hozzá kedve, hiszen mindenki tudja, hogy a holnapi nap nem lesz könnyű, de túl kell élni hiszen holnap virrad a
HŐSÖK NAPJA
Nagy szeretettel hívunk meg minden kedves vállalkozó szellemű játékost a IX. Hősök Napja szerepjáték találkozóra. Északi kampányunk folytatódik. Ahogy a játékosok egyre jobban megismerik Nandahalát és a környékét, annak népeit és szokásait, reméljük, mindenki tetszését elnyerik. Ne feledjük, hogy most már egyre több karakter részesül a megpróbáltatások árán elért jutalomból.
Időpont: 2017. május 6. (szombat) 09:00
Részvételi díj: 1500 HUF (Befizetési határidő: április 16)
Számlaszám(OTP): 11773463-00215211
Név: Vodli Jenő
Közleménybe kérek mindenkit, hogy a nevet (nicket) illetve neveket írjátok bele.
Karakteralkotás ki fog kerülni az elkövetkező hetekben. Őszhöz képest tervezünk 1-2 finomhangolást ismét, mert ugye sose tökéletes semmi! Viszont kifejezetten elégedettek vagyunk a karakteralkotással, így hosszútávon tervezünk vele!
Jelentkezési határidő és a részvételi díj határideje április 16.  Kérek mindenkit, hogy a jelentkezését legalább egy üzenettel az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezze, illetve véglegessé akkor válik ha megérkezik a részvételi díj. Az oldalon is nyomon követhető lesz a résztvevő játékosok neve!

 

Kérdéseket illetve karaktereket az alábbi elérhetőségek valamelyikére lehet címezni:

Vodli Jenő (Shalafi del Necro):

– vodli.jeno@gmail.com
– https://www.facebook.com/jeno.vodli
– 0036703813848

Jó készülődést kívánok mindenkinek és ne feledjétek:

 

„Örökké akartok élni?”

IX. Hősök Napja – Szekszárd – 2017. május 6.

One thought on “IX. Hősök Napja – Szekszárd – 2017. május 6.

Vélemény, hozzászólás?