Líthas,

a P.sz. 3717-es esztendő is tartogat reményeink szerint annyi kalandot és lehetőséget, mint a tavalyi és talán többet is. Miközben az idei közös nyári tábort szervezzük megemlékezünk a tavalyi élményekről is, hogy jobb és több lehessen majd idén is a lehetőség. A frenetikus őszi tábor élményt például nagyon szeretnénk majd újraélni.

 

Az eltelt időben sem mi, sem a hobbink nem nyugodhatott. Két szerepjáték is megjelent tavaly, melyek közül egyik a képzeletbeli jövőben írja le a vadregényes Hunnia sorsát, a másik pedig a gyökerekhez visszanyúlva invitál klasszikus labirintus fosztogatásra Vér és Varázs címmel.
Mielőtt sorra vesszük milyen cikkek születtek az utóbbi időben álljon itt egy lista a közeljövőben megrendezett szerepjátékos alkalmakról, amelyeken részt vehettek majd ízlés és igény szerint. Prioritások ugyebár.
Kifejezetten erős tavaszi szezon vár tehát ránk. Emellett a szokásos nyári táborunkra, amely a tavalyihoz hasonlóan közösen lesz megszervezve és megtartva a Hősök Napja csapattal és mindazon klubokkal, akik jelen lesznek még várhatóan augusztus 9-15. között lesz megtartva. Erről hamarosan lesz külön bejegyzés is a részletes információkkal és programmal.
A honlapon továbbá a következő cikkekre hívnánk fel a figyelmed:
Hogyha valamelyik linkre kattintottak a fentiek közül akkor már látjátok is, amit most ünnepélyes örömmel hírdetek, miszerint a honlapunk kinézete és lehetőségei bővültek. Az átalakulás nem teljes és soha semm sem végleges a Változás Törvénye szerint sem. Első körben a telefonról való olvasást szerettük volna megkönnyíteni és ez csupán az első lépés a honlappal kapcsolatos terveinkben.
Ezekért a változásokért köszönet illeti Meran-t, aki már korábban is sokat segített a karakteralkotó programunk kifejlesztésével és csatlakozott szerkesztő csapatunkhoz is. Ahogy eddig is, munkánkról és honlapunkról is várjuk visszajelzéseteket, mert nélkületek nem menne és értelme sem lenne elérni a célt.
„Célunk a jövő – és hogy ott lehessünk …”
A legközelebbi találkozásig jó olvasgatást, vérfagyasztó kalandokat és sok 00-át.
CXV. (115.) Krónikák Hírlevél – a tavaszi hajnal szerepjátékai

Vélemény, hozzászólás?