Líthas,

ahogy közeledik a hétvégi játék néhány információt szeretnék megosztani veletek, melyek fontosak:

Nagy örömünkre Buttinger Gergely művészúr, a Valhalla Páholy és így a M.A.G.U.S. egyik kiemelt grafikusa, illusztrátora és zeneszerzője(!!!) elfogadta meghívásunkat a szombati jubileumi eseményre. Az eredményhírdetést követően lesz majd mód vele szót váltani és ha igaz, nem zárkózik el a művei szignálásától sem. Ezúton is köszönjük neki, hogy jelenlétével is emeli a nap fényét.

Kedves Játékos, ahány ízlés, annyi féle karakterlap létezik: mindenki igényeit egyszerre kielégíteni lehetetlen. A M.A.G.U.S. szerepjáték 25 éves születésnapjára készítettünk egy kétoldalas karakterlapot. A hétvégi rendezvényre igyekszünk minden csapat asztaléra juttatni belőle. Használata természetesen nem kötelező, hanem opcionális. Igyekeztünk úgy elkészíteni, hogy otthoni játékokon se valljon szégyent. Reméljük sikerült.

A rendezvényen végül résztvevő 26 csapat a következőek: Bukottak, Slayers, Szakadármádia, Az A.V.U. Emberei, La Familia, Hídégetők, Árnyak ligája, Hullajelöltek, A fekete pimpernel, 7 szólam, Felesküdött fegyvertársak, Pénzverők, 27-es raktár, Last Minute, To be creative, A káprázat, Holdsólymok, Homokosok/Dzsadok, Ifini vajákosok, Az első helyezett, Goat Riders, R.U.M., Küszöbmajom partizánok, Tetőfóka, Vashta Nerada és a Tizenegy (XI).

A rendezvény tervezett programja a következőképpen alakul:

8:30-tól 8:45-ig a Boráros téren (HÉV megálló előtt) lesz találkozó azokkal, akik nem tudják pontosan hová kell menni és Amunddal közösen karaván-hadrendben átvonulnak a helyszínre a Dunaparton.

Budapesten hétvégén a legtöbb utcában ingyenes a parkolás és így a környéken is jó eséllyel találni majd helyet.

9:00 az Afri Café feltárja kapuit és beengednek a helyiek minden érkező játékost és mesélőt

9:30-ra remélhetőleg mindenki megérkezik és 9:45-től lesz a megnyitó, csapatok (és asztalok!!!) kiosztása

Ezután lesz egy rövid mesélő megbeszélés, amit követően 10:00-tól elkezdődik maga a rendezvény és a játék. A csapatokra és mesélőjükre van bízva mikor tartanak ebéd és egyéb szüneteket. A helyszínen működik majd meleg ételes büfé, ahol három helyi is szorgoskodik majd, hogy minél hamarabb kiszolgáljanak minket. Ezért kérem, hogyha egy mód van rá akkor saját ételt italt ne hozzatok és fogyasszatok az alkalmon. Nem tilos, de ellenjavalt.

12:00-ig kérjük majd a csapatokra vonatkozó regisztrációs lapokat kitöltve leadni a szervezőknek.

18:00 órakor a tervezett játékidő véget ér, azonban a pontozó- és véleményezőlapokat csak 18:30 és 45 között kérjük el. A rendezvényt 19:00 órakor egy ünnepélyes eredményhirdetés zárja (a fentebb megjelölt díszvendégünkkel).

Addig is bármi kérdés vagy probléma adódik keressetek minket levélben, üzenetben és telefonon is.

üdvözlettel:

a Szervezők

XX. kalandorkrónikák, avagy ráfordulás a célegyenesre

Vélemény, hozzászólás?