Mindenki nyugalomban hazaért márt már a kalandok után. A bárdok nyugalomba helyezhetik a lantjukat egy időre, a szobrászok a vésőjüket :). A következő kalandokig van egy kis pihenésre idő.

Köszönjük, hogy eljöttetek, és együtt játszottuk végig a következő kalandunkat. Arra kérünk titeket, hogy véleményeiteket ne tartsátok magatokban és osszátok meg velünk az alábbi bejegyzésben.

Idei évben rendezvényeink sora lezárult, és alig várjuk, hogy jövőre is együtt kalandozzunk kedvenc világunkban. Addig is Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek!

 

IV. Regélő Főnix Szerepjátékos Találkozó vélemények

6 thoughts on “IV. Regélő Főnix Szerepjátékos Találkozó vélemények

  • Üdv mindenkinek!

    Egy kicsit mindig felderülök, amikor ezeket a véleményezéseket írom, mert hétfő reggel, fél kilenckor egy kihűlt kávé mellett jól esik visszagondolni a rendezvényekre, ezzel enyhítve az aktuális pillanat nyomorát.
    Eddig játékosként volt alkalmam beszámolni az élményekről, ez az első alkalom, hogy mesélőként tehetem ezt meg. Bizonyos dolgok persze nem változtak a korábbiakhoz képest; nagyon jól éreztem magam.
    A hely szerintem tökéletesen alkalmas volt arra, hogy betöltse a rendezvény helyszínének szerepét, egyszer-kétszer fordult elő, hogy hangzavar alakult ki, ezek azonban nem tartottak sokáig (földszinten játszottunk). Nem volt zsúfolt véleményem szerint a terem, ami azért tud hozzátenni a komfortosság érzéséhez, illetve óriási előny, hogy mind étel, mind ital vásárlására lehetőség van a Malterben.
    A modul nagyon jól sikerült, tapasztalat nélküli mesélőként is gördülékenyen mesélhető (bár a dungeont maga Darton tervezte Pusztító testén keresztül), ami egy nagy megkönnyebbülés volt. Mindemellett kifejezetten szórakoztató, remek encountereket tartalmaz.
    A Végzet Négy Kardja nevű csapatot kalauzolhattam el Khiazmus különböző helyeire, akik remekül vették az akadályokat. Úgy érzem, sikerült megtalálnunk az összhangot, megfelelő humorral, mégis kellő fókuszáltsággal teljesítették felhajtójuk megbízását. Élvezet volt mesélni, innen is köszönöm szépen mégegyszer a csapat tagjainak a hozzáállást, a türelmet, meg úgy alapvetően az egész napot.

    Ezen felül Ishidu előtt le a kalappal, hogy ,,annyi balszerencse közt, oly sok viszály után” képes volt egy ilyen színvonalas rendezvényt szervezni, és persze mindenkinek köszönjük, aki bármilyen formában hozzájárult a rendezvény létrejöttéhez.
    Tűkön ülve várom az ötödiket 🙂

  • Egy nagyon jó érzés fogott el amikor leültünk játszani. Bár a mi csapatunk inkább a babzsák megoldást választotta és úgy érzem jól tettük. A helyszín Nagyon jól össze volt rakva 1-2 posztert leszámítva viszont én úgy érzem, hogy ennél jobb nem lehetett volna. A modul jól össze volt rakva sokszor úgy éreztük, hogy nem csak játszunk, hanem nyaralunk, és ez egy jó dolog. Gratulálok az íróknak és remélem játszatom még a kalandjaitokat.

  • Ahoy,

    ismét nekivágtunk többen is a Nagy Faluból, hogy a Keleti Város fényeit megcsodáljuk. A kalandról véleményt majd írok, amikor kikerül, bár mesélőként ugyebár a játék nekem már akkor elkezdődött amikor az első verziót megkaptam és elképzelhettem már mi vár majd a játékosaimra. Tartalék kalandmesterként el voltam kényeztetve, hiszen mézesmadzagként több csapat is el lett húzva az orrom előtt, ahogy változott a mesélők száma, de végül a képzeletbeli szerencsekerék megnyugtatóan állapodott meg a Pyarroni Pásztorok csapatán, akiknek legutóbb is mesélhettem, így ők is össze tudták mérni mennyit fejlődtem egy év alatt mesélésben.

    Az 5 pap kompániája nagyon illett a történethez: a Láplidércet idéző kezdés után belevetették magukat a különleges hangulatú helyszín felderítésébe rögtön és egyenletes, de nyugodt tempóben zakatoltak a kaland végéig. Ebben az is segített, hogy szokatlanul hosszú időt biztosítottak nekünk a kedves szervezők, ugyanis 9 (!!!) zavartalan óránk volt játszani-mesélni és az én 8 órára bemeszesedett kakukkosomat rendre emlékeztetni kellett, hogy ne siessek vagy siettessem a csapatot.

    Kényelmese és családiasan elfértünk. Ha valakit mégis zavarna olykor egy másik asztalnál mély beleéltségből felharsanó csatakiáltás vagy In-Game parázs vita az … örüljön neki, hogy végre megint hús vér emberekkel játszhat. A szervezőknek és közülük is kiemelten köszönet Voulnénak, aki mindig a vállam fölött termett egy kancsó forró teával, Ishidunak a remekül koordinált napért, a közreműködőknek a kiváló kalandmodulért. Nagy élmény volt ismét e csapattal együtt szórakoztatni és játék után még adomázásra és beszélgetésre is maradt idő a máskor szokásos fejetlen szaladgálás helyett. Élveztem. Raoul Renier meghívásáért külön jó pont és hála: amikor egész nap a szervezőkkel közösen láttam sertepertélni nagyon úgy éreztem, hogy helyénvaló ez így.

    Nagyon várom a következő Regélő Főnixet, de az elejtett félmondattal beharangozott Hullámkirály rendezvényt is. A kaland kikerülését is nagyon várom.

  • Sziasztok!
    Így utólag nézve kijelenthetem, hogy remek találkozó volt! A helyszín jó volt, a megszokott klubhelyiség. Hely volt bőven és még nem is volt akkora hangzavar. Tetszett a kaland! Az elejét szokás szerint eljátszottuk és így a legvégét nem tudtuk ídőbe befejezni. Ennek ellenére kiválló volt. Külön köszönet a mesélőnknek – Caledoniának, hogy ilyen jól terelt minket a történet folyamán, nekem kifejezetten tetszett ez az irány! És persze extra köszönet a szervezőknek, hogy mindig egy kicsit felül tudják múlni önmagukat és az eddigi rendezvényeket! Ezért és persze a hangulatért mindig megéri egy újabb kalandra elmenni!
    Már várom a következőt!

  • Sziasztok! Kicsit nagyon megkésve de én nekem is sikerült leültetnem magam, hogy megírjam a véleményemet erről a csodálatos eseményről. Többek között a helyszín szerintem nagyon jónak bizonyult, könnyedén elfértünk hangzavaroknak a jelét nem érzékeltem és úgy komfortosan éreztem magamat. A szervezés nagyon jól lett kitalálva innen is köszönöm Ishidnak a kemény munkáját és beleadását. Másrészről a modul is tökéletes volt számomra nagyon jól meglett írva , és a mesélőnk is jól tudta átadni ahhoz képest hogy a verseny előtt egy nappal tudta meg hogy mesél. És megköszönném Voulnénak hogy mindig hozott nekünk friss teát.

  • Hi!
    Nagyon vártam már a IV. Regix versenyt és nagyon elégedett is vagyok, nem okozott csalódást.
    Sajnálom azokat a játékos/KM-eket akik végül nem tudtak eljönni azonban kevesebb csapattal az akusztika sokkal jobb volt mint tavaly. A hely kényelmes volt, a célnak tökéletes megfelelt. Köszönöm Voulnak és Voulnénak a szervezést és a finom teát illetve a hangulatkeltő íróinak a kellően hangulatos és igényes novellákat. (Köszi Amund, Lui, Pusztító)
    Csapatom a 6 tagú ,,Sírrablók” voltak, külön nagy köszönetet és hálát érdemel a beugró Mesélőnk a. ki az utolsó percben bevállalt minket. Hálánk örökké üldözni fog és persze Ishidunak aki leszervezte. Nagyon szépen és hangulatosan mesélt, az NJK-k bemutatást nagyon szerettem. Minden tőle telhetőt megtett, hogy visszaadja a modult és hogy jól szórakozzunk. Remélem ő is élvezett nekünk mesélni! A modult sajnos még nem tudtam elolvasni de a játék alatt nagyon élveztem. Nagyon értékelem az írók kreativitását, a játék alatt rengeteg minden elgondolkoztatott. Sok sok teória a szobrokról. A történet tetszett, az NJK-k motivációja és története érdekes volt. A kútnál történtek sokáig megfognak maradni, a kedvenc encounterem volt de az óriás ,,csiga” problémája is emlékezetes volt. A modulban Alborne hitének való megnyilvánulása inkább Dellára emlékeztetett.
    Összességben nagyon jól éreztem magam, a csapat a mesélő és a modul nagyon jó volt. A szervezéssel megvagyok elégedve, nagyon jó volt hogy innivalóval és nasikkal vártak minket a helyszínen. Remélem a V. Regélő Főnix is hasonlóan fog eltelni.

Vélemény, hozzászólás?