Mozgalmas nyár és ősz áll a krónikások mögött, s az előttünk álló évszak is tartogat meglepetéseket azok számára, akik odafigyelnek a jelekre. December 3-án az évet lezáró XXV. KalandorKrónikák M.A.G.U.S. szerepjátékos rendezvény kerül sorra, ami az ünnepi alkalomra való tekintettel INGYENES lesz. A lehetséges 20 csapatból eddig 13 jelentkezett így akit érdekel arra ösztönöznék, hogy minél előbb töltsék be a fennmaradó 7 hely valamelyikét a kiírásban megfogalmazott módon.

„elevenen eltemetett fájdalom ébredett föl -: csak kialudta magát s csak alakoskodott halotti köntösben”

Büszkék vagyunk arra, hogy ez a 25. ilyen alkalmunk. Ezért két részletet is kiemelten figyelmetekbe ajánlanánk. Komattre jóvoltából egy egész fantasy zenei albumot szerzett a rendezvény kalandmoduljához Dalok Hat Városból címmel, s a hangulatkeltő novella az egykori lapozgatós könyveket idézve interaktív módon tartalmaz több részletet a szokásosnál (meg pár easter egget is). Reméljük minél többetekkel megoszthatjuk ezt a napot.

Im-ígyen minden jel ezt kiáltá felém: „itt az idő!”

  1. január 14-én Debrecenben újabb fantasztikus alkalomra hív az V. Regélő Főnix M.A.G.U.S. Szerepjátékos találkozó. A helyi klub titánjai már több alkalommal bizonyították, hogy mire képesek és most is igyekeznek emelni a tétet új modulíróval, de a tőlük megszokott keretek között, barátságos hangulatú alkalmukkal. Mindenkinek bátran és az időjárásra tekintettel melegen ajánlom, hogy senki se hagyja ki. További részletek is folyamatosan kiderülnek/felkerülnek majd a rendezvényről addig.

„Még hallgatásod is fojtogat, te mélységesen hallgató!”

Kalandmodulok az elmúlt fél évből:

Még sohasem kisérlém meg, hogy fölszólítsalak: elég már, hogy magammal hordoztalak!

Novellák és rövid írások a közelmúltból:

Azon vagyunk, hogy a következő jelentkezésig is sok tartalmas, új anyagot olvashassatok a honlapon és, hogy a rendezvények is minél jobban sikerüljenek. Köszönettel gondolok mindenkire, aki hozzájárul, hogy a Hősök Napja, Regélő Főnix és Hullámkirály rendezvények olyan legyen, amiért egyre többen keresik fel őket és remélem idén legalább annyian találkozunk még, mint amennyien eddig. S ha otthon játszátok le kalandjainkat vagy a rendezvényeken élitek át velünk csak ugyanazt kívánhatom: Jó játékot mindenkinek!

S ha csak egyszer lebírtam ezt, még nagyobbat is lebírok; és győzelem legyen beteljesedésem pecsétje!

Üdvözlettel:

a Krónikák.hu csapata és

az Elveszett Mesék Társasága

U.i.: a XV. Hősök Napja(i) véleményező bejegyzése megnyílt, aki ott volt kérem ne tartsa magában az ott átéltek regényes krónikáját, hogy jövőre hasonló élményben lehessen részünk … lángos …

CXXVII (127.) Krónikák Hírlevél – „Már-már dérre, télre vágyódtam”