Líthas,

Közérdekű Sok idő telt el a legutóbbi hírlevelünk óta és sok dicső kalandon vagyunk túl a Krónikákon. Ezért is gondoltunk rá legott, hogy egy alapos KÉRDŐÍVVEL kérjük ki véleményeteket néhány forrongó kérdésről, ami segíthet nekünk a továbbiakban, úgyhogy kérjük szánjatok a kitöltésére néhány percet drága időtökből.

Közelgő Eseményeink közül kiemelkedik az idei nyári táborunk, a 17. VÁNDORKRÓNIKÁK, ami a szokott helyen kerül megrendezésre a szervezők komoly erőfeszítéseinek hála hosszabb lesz, mint tavaly és a hétvégére eső főkalandja az Őrök Város Bajnokai kampányunk fináléja is lesz egyben összekötve egy light-os élőszerepjátékkal. Jelentkezzetek hát játékosként és mesélőként is minél többen, bátran hozzátok az év közben kifundált kalandokat a szabad mesékre.

Nagy örömünkre befutott a IV. HULLÁMKIRÁLY kiírása is, ami ezúttal (is) egy siófoki helyszínen kerül megtartásra és az egynapos rendezvényként ékíti a nyári programtervet. Ajánljuk figyelmetekbe! A Hullámkirály Július 22-én kerül megrendezésre, a Vándorkrónikák augusztus 8-15 között lesz látogatható és belakható.

Kalandok A tavalyi év végén hosszú munkát és egy fantasztikus rendezvényt követően nagy büszkeséggel nyújtottuk át nektek legújabb M.A.G.U.S. kiegészítőnket a DALOK HAT VÁROSBÓL című világleírást, amely tartalmazott egy kalandmodult is. A könyv fizikai formában és audio cd melléklettel régi álmunk volt, nagy örömünkre valósult meg, reméljük nektek is hasznotokra lesz és tetszik majd a munkánk gyümölcse.

Bűnös éhség – az (eddigi) utolsó Farkasodú szerepjátékos találkozó kalandmodulja

Hevrat szelleme – az egykori Pajkos Póni találkozó hatvárosi kalandmodulja

Bolondok abbitja – az 5. Regélő Főnix kalandmodulja Don és Pusztító tollából

Örökösök – az egyetlen hivatalos M* kalandmodulíró pályázat egyik helyezettje

Revans – a legutóbbi Kalandorkrónikák modulja A’frad és Magichorse tollából

Napfogyatkozás – az első(?) M.A.G.U.S. versenymodul a SárkányszívRohamról

Kiegészítők is készültek a kedvenc szerepjátékunkhoz, amelyek mind bőségben, mind minőségben kiemelkedőek. Quality over quantity …

Daelon: Ködsóhaj boszorkányrend – Quiron környéki banyák

Illuzionista, az új iskola – Lucius variációja egy régi témára

Raddaq és Rumatara szerzetesek – két nem mindennapi kaszt Magichorsetól

Novella irodalmi anyagok terén nem dúskáltunk az utóbbi időben (bár minden kalandmodul rendelkezik legalább egy hangulatkeltővel) viszont örülünk annak, ami van. Az írások bekerülnek a mitológia-építő Elveszett Mesék gyűjteménybe is, amihez már készül egy vidám projektünk őszre.

Ifini árnyjáték – egy kalandozós történet Abasziszban

Ébredés – az ynevi krónikák sorozat egy újabb múltidéző darabja

Egyéb Cikkeink

Szindikátus kritika – MG írása a nemrég hivatalosan is (újra) megjelent magazinról

Talizmán I. – szerepjátékos fanzinokat bemutató és közlő sorozatunk újabb epizódja

40K10 RPGBlast from the past! avagy így 40k-ztunk mi, hogy ti is kipróbálhassátok

Kalendárium P.sz. 3722 – a tavalyi évet összegző bejegyzésünk Ynev eseményeiről

Emellett ajánljuk még figyelmetekbe a Gremor által alapított Szerepjáték meme facebook csoportot és a Buttinger Gergely által vezetett A Geekkirály szigete podcast műsör adásait is. Mindkettő érdekes és érdemes adalékokkal szolgál a hobbink részleteit illetően.

Reméljük minél hamarabb találkozunk veletek valamelyik találkozónkon, ősszel pedig számíthattok egy Hősök Napjai féle hosszúhétvégére és a M.A.G.U.S. születésnapját ünneplendő soron következő Kalandorkrónikákra is még idén biztosan. Egy izgalmas évben járunk és ilyenkor nagy tettek, csodák és meglepetések várják azokat, akik ki mernek lépni az ajtón és elindulni egy új kalandra. A’frad! / Harcba!

Üdvözlettel:

a Krónikák.hu csapata és

az Elveszett Mesék Társasága

CXXVIII (128.) Krónikák Hírlevél – a hajnal a mi ellenségünk

Vélemény, hozzászólás?