Ahogy arról már több bejegyzést is találhattatok az oldalon tavaly befejeződött az Örök Város Bajnokai kampányunk, aminek során keresztül- és kasul bejárhatjuk a Pyarroni Államszövetség különböző tájait. Nem csoda hát, hogy a lánglelkű bárdot, Komattrét megihlették ezek a hősi tettekről mesélő ősi országok és kalandok.

Sok más albumához hasonlóan, amikkel rendezvényeinken is találkozhattatok (pl. In those glorious days).De az ő munkája a Dalok Hat Városból kiegészítő melléklete és alapja, illetve legutóbb az Elveszett Mesék novelláit ihlető zenék is. Ő maga a kampány első kalandjától az utolsóig jelen volt, így művei hiteles lenyomatai a különböző tájaknak.

Ahogy a kampány zárásánál is nagyban segédkezett rajzaival és észrevételeivel Magyar Gergely, úgy az egyes zenék által lefestett államok aktuálisan használt címereinek, jelvényeinek és jelképeinek, szimbolumainak kialakítása mellett a hozzájuk tartozó dalok, himnuszok, indulók hangulatának elképzelésében is komoly részt vállalt, amit ezúton is köszönünk neki.

Az album egyes számait külön-külön, hétről-hétre leplezzük majd le a Krónikák VideoTékán keresztül és Krónikák.hu Facebook oldalon. Elsőnek a bevezető, az „intro” hallgatható meg az oldalon keresztül (is). Később más albumokat felrakunk a tékába, amik elvesztek, elveszettnek hittük őket és a jobb oldali sávban is külön szeletet kapnak majd, hogy játékokhoz bármikor elérhetőek legyen háttérnek.  Addig is a Pyarroni Eszme legyen veletek!

 

Komattre: Pyarron album (M.A.G.U.S. aláfestő zenék)

Vélemény, hozzászólás?