4/1.

„Annyi csillag van az égen.
Nézd, milyen magasan vannak.
Van, amelyik vezet és van, amelyik lehull.
Melyiket kövessem én..."
      - Cloud Boohen


Líthas,

a M.A.G.U.S. szerepjáték 25. évfordulóját ünnepelve rendezzük meg a magunk HUSZADIK egynapos találkozónkat és versenyünket idén, november 17-én Budapesten. A látszólagos kihagyás ellenére az előző alkalom óta eltelt időben is aktívan szerveztünk, terveztünk és dolgoztunk, de most, hogy ismét a Kalandorkrónikák megszokott helyszínére térünk vissza, ráadásul egy ilyen fontos alkalomból úgy döntöttünk, hogy

A TALÁLKOZÓN VALÓ RÉSZVÉTEL INGYENES.

A rendezvény helyszíne változatlanul az Afri Café (Budapest; IX. ker. Kinizsi utca 2-6.), ahol 9 órakor lesz a gyülekező, 9:30-kor az ünnepélyes megnyitó és egy 9:45-ös mesélői megbeszélés végeztével 10:00-től 18:00 óráig tart majd a játék. 19:00-kor pedig az eredményhirdetést és a díjátadót követően zárjuk a találkozót majd.

A verseny a M.A.G.U.S. szerepjáték és világ rendszerében, az Első Törvénykönyv szerint kerül lemesélésre. A rendezvény karakteralkotása idén még a Hősök Napja, Regélő Főnix és Hullámkirály szerepjátékos találkozókkal megegyező rendszer, amely értelmében minden korábbi kalandban való részvétel egyazon karakterrel további előnyökre jogosítja fel a játékosokat (köszönettel Shalafi del Necronak). A honlapon megtalálható a digitális karakteralkotó programunk is, amely kiemelten segíti az újabb karakterek elkészítését levéve a teher egy részét a jelentkezők válláról (köszönhetően Merannak).

Mivel a találkozón való részvétel ingyenes, így különösen fontos, hogy a jelentkező csapatok időben küldjék el a közös előtörténetüket (a gulandro@gmail.com címre), hogy ezzel is biztosítsák a rendezvényen való részvételi szándékukat. A regisztráció határideje november 5, azonban, hogyha objektív okokból nem tudunk több csapatot fogadni akkor az utána jelentkezett csapatok várólistára kerülnek majd, amiről értesítést küldünk majd a fenti időpontig. A találkozóra 3-8 fős összeszokott kalandozócsapatok jelentkezését várjuk, az előtörténeteket is ennek megfelelően várjuk és bíráljuk el.

A jelentkezést a csapatvezező az REGISZTRÁCIÓ gomb megnyomása után teheti meg

Üdvözlettel:

a Krónikák.hu szerkesztői,

az Elveszett Mesék társasága

REGISZTRÁLT CSAPATOK:

Bukottak (3 fő)

Slayers (4 fő)

Kalandmesterek (9 fő)

Szakadármádia (4 fő)

GoatRiders (4 fő)

Az A.V.U. emberei (3 fő)

La Familia (6 fő)

Hídégetők (4 fő)

Bolhás Baglyok (4 fő)

Árnyak ligája (5 fő)

Hullajelöltek (4 fő)

A Fekete Pimpernel (6 fő)

7 szólam (7 fő)

Felesküdött Fegyvertársak (5 fő)

Pénzverők (5 fő)

Theo's Guardians (4 fő)

27-es raktár (5 fő)

Prímek (4 fő)

Északiak (6 fő)

R.U.M. (6 fő)

Last Minute (4 fő)

To be creative (5 fő)

Aranyásók (3 fő)

A Káprázat (4 fő)

Holdsólymok (6 fő)

Homokosok (6 fő)

Ifini vajákosok karavánja (5 fő)

A Kövér Kolibri Őrzői (5 fő)

az első helyezett (4 fő)

Az első helyezett (4 fő)

Bátor FIúk (4 fő)

Küszöbmajom Partizánok (6 fő)

Tetőfóka (3 fő)

Bolyongók (3 fő)

Tizenegy (X1) (5 fő)

Vashta Nerada (5 fő)