4/1.

„Annyi csillag van az égen.
Nézd, milyen magasan vannak.
Van, amelyik vezet és van, amelyik lehull.
Melyiket kövessem én..."
      - Cloud Boohen


Az idei rendezvényre ismét többlépcsős jelentkezés lesz, ahogy a korábbi években is volt. Ennek fokai a következőképpen alakulnak majd:

  1. Februártól a honlapon megnyíló JELENTKEZÉS menüpont alatt tudtok jelentkezni 4-6 fős csapatokként, megadva a kapcsolattartó (csapatvezető) elérhetőségét és a játékosok létszámát, nevét. Ezeken az adatokon a későbbiekben csak a szervezők felé küldött levéllel (gulandro@gmail.com) tudtok változtatni.
  2. A karakteralkotás folyamatán végigmenve elkészített karakterlapok és előtörténetek együttes, csapatszintű elküldésével hasonlóan a szervezőknek levélben (gulandro@gmail.com) , mely után a karakterek átnézésre és elbírálásra kerülnek, hogy megfelelnek-e a karakteralkotás kívánalmainak
  3. A részvételi díj 3000 Ft/fő. Kérjük a játékosokat, hogy egyben, csapatszinten igyekezzenek utalni a könnyebb visszakereshetőség végett. A cím, amire a befizetéseket várjuk: Szilágyi János – 10700581 56790137 51100005 (a rendezvényen mesélő Kalandmestereknek a részvétel természetesen ingyenes)
  4. Amennyiben mindezek megtörténtek a jelenkezéss határidő előtt (március 9-ig) akkor a csapat jelentkezése teljesnek tekinthető és a csapat elnevezése felkerül egy külön bejegyzésbe a Regisztrált Csapatok Listájára.

Fontos, hogy a találkozón a kényelmes játék biztosítására és a helyszín befogadását figyelembe véve ~20 csapatot tudunk fogadni ezen a rendezvényen. Amennyiben ennél többen is jelentkeznétek, akkor azok a csapatok várólistára kerülnek, ameddig nem tudjuk biztosítani a fogadásukat. Erről a honlapon, a Facebook oldalon és a csapatvezetőként megadott személy elérhetőségein (e-mail) is igyekszünk tájékoztatni mindenkit időben. Hogyha egy csapatvezetőként megjelölt személy nem érhető el és nem jelentkezik akkor a csapat elesik a részvétel lehetőségétől.

Minden további kéréssel és kérdéssel (pl. különleges étkezési szokások, vakvezető kutya és vendég fogadása) ugyanúgy érdemes keresni bizalommal a szervezőket (gulandro@gmail.com). Ugyanitt, hogyha valaki bátorságot és kedvet érez mesélőként jelentkezni szívesen fogadjuk a jelentkezéseket, érdeklődést.

Minden szerepjátékost és mesélőt szívesen várunk a találkozónkra!

Üdvözlettel:

a Krónikák.hu szerkesztői,

az Elveszett Mesék társasága

>

JELENKEZETT CSAPATOK:

La Familia (5 fő)

Tetőfóka (4 fő)

Holdsólymok (5 fő)

Szakadármádia (4 fő)

Gyengeelmélyültek (5 fő)

7 szólam (5 fő)

Kóborló Lelkek (5 fő)

Jó lesz ez ... (5 fő)

Hídégetők (4 fő)

Bitang Brigád (4 fő)

4D Adventure (4 fő)

EszEsz (Szekrény Squad) (5 fő)

Sivatagi Phőniksz (4 fő)

Szedett-vedett társalgók (4 fő)

Slae-Yeorth (Slayers) (4 fő)

Ifini vajákosok (5 fő)

Ünneprontók (6 fő)

Last Minute (5 fő)

Vashta Nerada (6 fő)

Árnyak Ligája (5 fő)

Az AVU emberei (5 fő)

UGH! (4 fő)

GoatRiders (4 fő)

Fekete Pimpernel (5 fő)

Ööööö (5 fő)

Dark Zala (4 fő)

Száműzöttek (4 fő)

Hullajelöltek (4 fő)

Pléh-Bojz (4 fő)

Old Farts Society (5 fő)

Szürke agyar (5 fő)

A Káprázat (4 fő)