4/1.

„Annyi csillag van az égen.
Nézd, milyen magasan vannak.
Van, amelyik vezet és van, amelyik lehull.
Melyiket kövessem én..."
      - Cloud Boohen


  1. A JELENTKEZÉS menüpont alatt tudtok jelentkezni 4-6 fős csapatokként, megadva a kapcsolattartó (csapatvezető) elérhetőségét és a játékosok létszámát, nevét. Ezeken az adatokon a későbbiekben csak a szervezők felé küldött levéllel (gulandro@gmail.com) tudtok változtatni.
  2. A részvételi díj 3000 Ft/fő. Kérjük a játékosokat, hogy egyben, csapatszinten igyekezzenek utalni a könnyebb visszakereshetőség végett és a csapatnevüket írják be a közlemény rovatba is. A cím, amire a befizetéseket várjuk: Szilágyi János – 10700581 56790137 51100005
  3. A karakteralkotás folyamatán végigmenve elkészített karakterlapok és előtörténetek és egy a karakteralkotással együtt felkerülő űrlap együttes, csapatszintű elküldésével hasonlóan a szervezőknek levélben (gulandro@gmail.com) , mely után a karakterek átnézésre és elbírálásra kerülnek, hogy megfelelnek-e a karakteralkotás kívánalmainak
  4. Amennyiben mindezek megtörténtek a regisztrációs határidő előtt (február 24-ig) akkor a csapat jelentkezése teljesnek tekinthető és a csapat elnevezése felkerül egy külön bejegyzésbe a Regisztrált Csapatok Listájára.

Fontos, hogy a találkozón a kényelmes játék biztosítására és a helyszín befogadását figyelembe véve 23 csapatot tudunk fogadni ezen a rendezvényen. Amennyiben ennél többen is jelentkeznétek, akkor azok a csapatok várólistára kerülnek, ameddig nem tudjuk biztosítani a fogadásukat.

Erről a honlapon, a Facebook oldalon és a csapatvezetőként megadott személy elérhetőségein (e-mail) is igyekszünk tájékoztatni mindenkit időben. Hogyha egy csapatvezetőként megjelölt személy nem érhető el és nem jelentkezik akkor a csapat elesik a részvétel lehetőségétől.

Minden további kéréssel és kérdéssel (pl. különleges étkezési szokások, vakvezető kutya és vendég fogadása) ugyanúgy érdemes keresni bizalommal a szervezőket (gulandro@gmail.com). Ugyanitt várjuk Kalandmesterek jelentkezését is, akik kipróbálnák magukat egy ilyen alkalommal rendezvényen.

Minden szerepjátékost és mesélőt szívesen várunk a találkozónkra!

Üdvözlettel:

a Krónikák.hu és az Elveszett Mesék társasága

JELENKEZETT CSAPATOK:

Dú jú nóó dá Véj? (4 fő)

R. É. M. E. K. - Rettentő Értelmetlen Megoldásokat Előadó Közösség (5 fő)

Dark Zala (5 fő)

Az AVU emberei (5 fő)

Vadásztestvérek (5 fő)

Holdsolymok (5 fő)

Falka (4 fő)

A tökös, a török, az őr meg a nő (4 fő)

In vino veritas (5 fő)

B-terv (4 fő)

Hídégetők (5 fő)

Vashta Nerada (6 fő)

Lámpáshordozók (4 fő)

Slayers, avagy a Sárkányiga Liga (5 fő)

Pléhborz (5 fő)

4 sötét és az iszákos (5 fő)

Szörnyvadászok (4 fő)

Hullajelöltek (4 fő)

Sehonnai Sutyerákok (5 fő)

KANKURENCIA (6 fő)