4/1.

„Annyi csillag van az égen.
Nézd, milyen magasan vannak.
Van, amelyik vezet és van, amelyik lehull.
Melyiket kövessem én..."
      - Cloud Boohen


  1. A JELENTKEZÉS menüpont alatt tudtok jelentkezni 4-6 fős csapatokként, megadva a kapcsolattartó (csapatvezető) elérhetőségét és a játékosok létszámát, nevét. Ezeken az adatokon a későbbiekben csak a szervezők felé küldött levéllel (gulandro@gmail.com) tudtok változtatni.
  2. A részvételi díj 3000 Ft/fő. Kérjük a játékosokat, hogy egyben, csapatszinten igyekezzenek utalni a könnyebb visszakereshetőség végett és a csapatnevüket írják be a közlemény rovatba is. A cím, amire a befizetéseket várjuk: Szilágyi János – 10700581 56790137 51100005
  3. A karakteralkotás folyamatán végigmenve elkészített karakterlapok és előtörténetek és egy a karakteralkotással együtt felkerülő űrlap együttes, csapatszintű elküldésével hasonlóan a szervezőknek levélben (gulandro@gmail.com) , mely után a karakterek átnézésre és elbírálásra kerülnek, hogy megfelelnek-e a karakteralkotás kívánalmainak
  4. Amennyiben mindezek megtörténtek a regisztrációs határidő előtt (február 24-ig) akkor a csapat jelentkezése teljesnek tekinthető és a csapat elnevezése felkerül egy külön bejegyzésbe a Regisztrált Csapatok Listájára.

Fontos, hogy a találkozón a kényelmes játék biztosítására és a helyszín befogadását figyelembe véve 23 csapatot tudunk fogadni ezen a rendezvényen. Amennyiben ennél többen is jelentkeznétek, akkor azok a csapatok várólistára kerülnek, ameddig nem tudjuk biztosítani a fogadásukat.

Erről a honlapon, a Facebook oldalon és a csapatvezetőként megadott személy elérhetőségein (e-mail) is igyekszünk tájékoztatni mindenkit időben. Hogyha egy csapatvezetőként megjelölt személy nem érhető el és nem jelentkezik akkor a csapat elesik a részvétel lehetőségétől.

Minden további kéréssel és kérdéssel (pl. különleges étkezési szokások, vakvezető kutya és vendég fogadása) ugyanúgy érdemes keresni bizalommal a szervezőket (gulandro@gmail.com). Ugyanitt várjuk Kalandmesterek jelentkezését is, akik kipróbálnák magukat egy ilyen alkalommal rendezvényen.

Minden szerepjátékost és mesélőt szívesen várunk a találkozónkra!

Üdvözlettel:

a Krónikák.hu és az Elveszett Mesék társasága

JELENKEZETT CSAPATOK:

Dú jú nóó dá Véj? (4 fő)

R. É. M. E. K. - Rettentő Értelmetlen Megoldásokat Előadó Közösség (5 fő)

Dark Zala (5 fő)

Az AVU emberei (5 fő)

Vadásztestvérek (5 fő)

Holdsolymok (5 fő)

Falka (4 fő)

A tökös, a török, az őr meg a nő (4 fő)

In vino veritas (5 fő)

B-terv (4 fő)

Hídégetők (5 fő)

Vashta Nerada (6 fő)

Lámpáshordozók (4 fő)

Slayers, avagy a Sárkányiga Liga (5 fő)

Pléhborz (5 fő)

4 sötét és az iszákos (5 fő)

Szörnyvadászok (4 fő)

Hullajelöltek (4 fő)

Sehonnai Sutyerákok (5 fő)

KANKURENCIA (6 fő)

Szolnokiak (6 fő)

Tonight We Hunt (5 fő)

Old Farts Society (4 fő)