4/1.

Szeretnénk megkönnyíteni a csapatok és a kalandmesterek dolgát így a Hősök Napjára ezúttal teljes csapatok jelentkezését várjuk a szokásos többlépcsős rendszerben.
  1. JELENTKEZÉS menüpont alatt várjuk a minumum 3 fős csapatok regisztrációját. A helyszín befogadóképessége miatt limitáltuk a csapatok számát, de szeretnénk, ha minél többen el tudnának jönni az adott kereten belül.
  2. Karakterlapok és előtörténetek csapat által egyben elküldve, korábbi karakterek természetesen tovább hozhatóak.
  3. Részvételi díj elutalása, arra kérünk mindenkit, hogy amennyiben megoldható a csapat egyben küldje az alábbi számlaszámra: Vodli Jenő (11773463-00215211), nick és csapatnevet írjátok a közleménybe
  4. Ha minden megvan a jelentkezési határidőig azaz szeptember 27. napjáig, teljes a jelentkezés!
  5. Ekkor lezárjuk a jelentkezést és október elejével értesítjük a csapatok vezetőit, hogy minden rendben van-e és az e-mailt követően utaljatok csak.
Arra kérünk mindenkit, hogy a határidőket tartsa be hiszen nekünk is felelősségünk van a helyszín felé és a mesélőknek is szükségük van felkészülési időre azért, hogy mindenki a lehető legjobban tudja magát érezni a rendezvényen! Amennyiben kérés vagy kérdés merül fel nyugodtan lehet keresni a szervezőket a vodli.jeno@gmail.com címen. Jó készülődést és ne feledjétek „Örökké akartok élni?!”

JELENKEZETT CSAPATOK:

KM