“Eltévedtél? Eltévedtem. Nem találsz haza? Én már nem keresem a haza vezető utat. Lehet, hogy nincs ilyen út többé. Elfáradtál? Borzalmasan elfáradtam. Van egy hely, a Lombok árnyán, ahol megpihenhetsz. Álmodni szeretnél? Csak akkor ha szeretnél…nem mindenki szeret álmodni mostanában.”

forsaken

A Krónikák.hu második alkalommal rendezi meg őszi szerepjátékos táborát 2013. október 31- november 3. időpontban Bogácson. A sikeres tavalyi kezdés után idén is változatlan célkitűzésünk, hogy a nyüzsgő őszi hétköznapokból ragadjunk ki téged egy nem mindennapi (transzcendens) szerepjátékos élményre.

A tábor helyszíne Bogács lesz. Lehetőséget kaptunk, hogy megismerjünk egy újabb vadregényes táborhelyet, ahol kibérelhetünk egy házat és ezzel biztosítsunk 20 helyet az idei őszi rendezvénysorozatunk nyitányához. A táborhely pontos címe: Bogács, Rigó utca 14 ( térkép ) Hűvösnek ígérkezik ugyan, de már dolgozunk ennek a megoldásán. Limitáltak tehát a férőhelyek, így érdemes időben jelentkezni!

A tábor időbeosztása, hasonlóan a Fanfár a Hősökért rendezvénysorozathoz, egy úgynevezett „nulladik”, opcionális nappal veszi kezdetét október 31-én azok számára, akik megengedhetik maguknak, hogy korábban elszakadjanak velünk a vadonba. A tulajdonképpeni rendezvény megnyitóval, versenymodullal és díjakkal az utána következő (november 1-3) napokon lesz esedékes.

Ennek megfelelően a tábor részvételi díja is megoszlik. A tábor utolsó három napján (1-2-3) való részvétel szállással, étkezéssel egyetemben 10 000 Ft lesz, míg a nulladik napra velünk érkezőknek a tábor teljes díja 13 000 Ft, az első este vacsora, a későbbi napokon ebéd és vacsora lesz biztosítva a számunkra. A táborhelyen nem tudnak elfogadni üdülési csekket és SZÉP kártyát sem.

bogácsLesz Lombok Árnyán póló is!!!

Az idei kalandmodult is a találkozók veterán mesélője Sixy írja. Természetesen a tavalyi Árnyékvilágos koncepciót folytatja, így a kaland is a Fogolycserével indult kampány folytatása lesz. Ennek dacára a történet az előzmények ismerete nélkül is játszható és érthető lesz. Sixy különleges élményt ígér, hasonlóan a tavalyi történet szokatlan fordulataihoz és megoldásaihoz.

A tábor versenymoduljának karakteralkotásához a hagyományos Krónikák szabályrendszert vesszük majd alapul, aminek legutolsó verziója is elérhető lesz hamarosan. Az egyre több rendezvényen párhuzamosan szereplő rendszer bővülni fog a Hősök Napja találkozók Elismerésével is.

A versenymodul szüneteiben és a nulladik napon más szerep- és társasjátékok kipróbálására is lesz lehetőség, ezekről részletesebb információkat egy későbbi bejegyzésben írunk majd. A versenymodulra van mód csapatos és egyéni jelentkezésre is, csapatkeresési lehetőség is lesz magános kalandozók számára. Senki soha nem marad ki a játékból.

A táborra való jelentkezés egyéni lesz, ennek megfelelően várjuk majd a megszokott (gulandro@gmail.com; kronikak.hu@gmail.com) e-mail címre a részvételi szándékot jelző leveleket, a szokásos bankszámlára a befizetést (Szilágyi János – 10700581 56790137 51100005) és a majdani karakter előtörténetét. Online előjelentkezés és regisztrálás nem lesz, illetve a fenti metódussal beérkezett résztvevők listáját folyamatosan frissítjük majd egy külön bejegyzésben.

 

Tarts velünk ezen a hosszú hétvégén, aminek eljövetelét a csillagok ragyogása éppen úgy előre jelezte, mint a Hagakure több száz éves erkölcsi útmutatásai! Ismerd meg azt az Ynevet, amiről eddig még talán nem is hallottál! Találkozzunk a Lombok Árnyán …

 

Üdvözlettel:

Az Elveszett Mesék Társasága,

A Krónikák Szerkesztői és

A Lombok Árnyán Tábor Szervezői

II. Lombok Árnyán Szerepjátékos Tábor és Találkozó

3 thoughts on “II. Lombok Árnyán Szerepjátékos Tábor és Találkozó

  • Sziasztok!

    Az már körvonalazódik, hogy mikorra érdemes érkezni? Csütörtök délben lesz már ott valaki? Nyitva lesz a hely?

    Kálmán

  • Mi délután érkezünk (13.00-kor indulunk Pestről, ha minden igaz), egyenlőre sokkal többet magam sem tudok.

Vélemény, hozzászólás?