„Ami tűzzel kezdődött el

nem mindig kell, hogy

hamvakkal folytatódjon.

Szél repíti a füstöt és mese a lelket.”

Líthas,

a korábbi évben sikeresen lezajlott Regélő Főnixet az elmúlt esztendőben kapott visszajelzések alapján most már hivatalosan nevezhetjük elsőnek. Mint a nevünkben hangoztatott misztikus lény hamvakból fog új láng születni 2018. december 8-án. A M.A.G.U.S szerepjáték 25. évfordulója alkalmából, Debrecenben is szeretnénk megünnepelni közös hobbinkat méghozzá egy szerepjátékos találkozó keretein belül. A korábbi tapasztalatainkat felhasználva bizton állíthatjuk, hogy nagyobb lendülettel vetjük magunkat az előkészületekbe! Az idei évben a Krónikák.hu, Hősök napja valamint a Hullámkirály összefogásának évzáró rendezvényeként fog folytatódni a debreceni regélés. A történetszálak összefolynak és lehetőség lesz a más rendezvényeken hozott karakterekkel való játékra is, mint az a karakteralkotásunkban is szerepel.

A találkozó továbbra is a M.A.G.U.S Első Törvénykönyv szerint kerül lemesélésre. Karakteralkotásunk a más rendezvényeken már megszokott módon fog történi és lentebb linkje is elérhető. Digitális karakteralkotó is bővült, amihez módosítások a korábbi napokban is kikerültek honlapunkra.

Karakteralkotás // Karakteralkotó program

Nem érdemes azt se elfelejteni, hogy Yneven is telik az idő így a kaland 3718 telén fog játszódni. További részletek a hangulatkeltőben.

Hangulatkeltő: első // 

A rendezvény időbeosztása: Hamarosan

A rendezvény Facebook oldala

Kérjük, hogy a regisztráció valamint jelentkezi díj befizetési 2018. november 25 éjfélig történjen meg. Amennyiben a jelentkezés a határidőn túl érkezik a csapat karaktereire a rendezvényeinken megszokott szankciók (különleges fel nem készítési tábla) lép érvénybe. A jelentkezéshez a karakterlapok, az egyéni és a csapat előtörténete valamint a részvételi díj befizetése szükséges! Külön felhívjuk a figyelmet a pontos jelentkezés fontosságára, hogy a szervezők és a kalandmesterek megfelelően tudjanak készülni az alkalomra.

Minden kedves játékost várunk az alkalomra és a korábbi évben tapasztalt alapján az újaknak sem kell tartania semmitől!

A rendezvényen való részvétel díja az ideig évben 2.000,- Ft / Fő. Amelynek felhasználása teljes mértékben visszaforgatásra kerül a hely valamint a nassolnivaló és üdítő formájába.

Számlaszám: 11773384-01408023

Név: Nagy Andor

Közlemény: nevet, nicknevet kérünk mindenkit, hogy írjon.

Mindenkinek jó készülődést és addig is kellemes játékot kívánunk!

A’frad

II. Regélő Főnix Szerepjátékos Találkozó és Verseny

Vélemény, hozzászólás?