Ebben a bejegyzésben tudtok csapatot keresni és magatokat (és/vagy karaktereteket) bemutatni leendő játékostársaitok számára. A rendezvényre való jelentkezés a kiírás után, novemberben kezdődik el és már kész előtörténetekkel és kidolgozott előtörténetekkel történik.

“Ahol egy kalandozó van … ott előbb-utóbb feltűnik több is.” Az ősi bölcsesség módjára ebben a bejegyzésben van mód csapatot verbuválni, illetve pótolni a hézagokat a csapat soraiban. Érdemes elérhetőséget is írni a hozzászólásokhoz a könnyebb kommunikáció végett. Jó csapatkeresést kívánunk.

Csapatkereső a 27. KalandorKrónikákra

5 thoughts on “Csapatkereső a 27. KalandorKrónikákra

  • Sziasztok. Csapatot keresnék egy jó kalandorhoz ílően.
    Van egy életút karakterem aki már az edigi 4 versenykalandba részt vett. Így 4 külömböző csapattal is sikerült megismerkednem ,akikkel fantasztikus élmény volt játszani. Karakterem: Ember, Illuzionista, és számszeríj specialista. Háttere : Azúr Hold Clán tagaj, Kapcsolatai: Kerskedő céhek , Nemesi tartozások, és alvilági klánok szoros együtmüködése. De nem vagyok elzárkozva más karakterek készítésétöl .
    Kedvenc faj Törpe.
    Elérhetőségem: rezzor2324@gmail.com
    Üdv : Darys

  • Ahoy Kalandorok!
    Graghotol barátommal keresünk kalandozó társakat a rendezvényre, Régi motorosok vagyunk, a kezdetektől játszunk. Sok versenyen voltunk már, mindenféle karakterrel. Darys, ha még szabad vagy már 3-man lennénk. Egyeztetés: epocak@gmail.com
    Köszi.

  • A mérsékelten híres Varjak csapat keresi negyedik játékosát a 27. Kalandorkrónikákra. A Darton paplovag, Gladiátor és Boszorkánymester mellé.
    andras.suki@gmail.com

  • Üdv!
    Sajnos úgy alakult, hogy állandó csapatom nem tud megjelenni, ezért egymagamban befogadó csapatot keresek (vagy többeket, akikkel bandázhatunk egyet).
    Régi motoros vagyok, és általában varázslóval vagy pappal játszom, de elfogadhatóan kezelek bármilyen karaktert, kivéve a boszorkányt (azt szimplán csak utálom… :D).
    CV-ért és további (majdnem) bármiért a dinorem@gmail.com címen elértek. 🙂
    Üdv: Guido

  • Áve!
    Jelentkezésünket leadtuk, de nem sikerült felbővíteni a csapatunkat 4 tagról 5-re, 6-ra. Így ha valaki szeretne bekerülni egy szedett-vedett jó jellemű csapatba, ne habozzon jelentkezni. A többit megoldjuk.
    Eddig a csapat összetétele: Harcművész, fejvadász, Arel pap, varázsló. Mindenki északi eddig, és jó jellemű.
    Bármi befér kaszt szempontjából.
    Ha érdekel, írj: zarlatgame@gmail.com.
    Üdv.

Vélemény, hozzászólás?