Ebben a bejegyzésben tudtok csapatot keresni és magatokat (és/vagy karaktereteket) bemutatni leendő játékostársaitok számára. A rendezvényre való jelentkezés a október 17-én  kezdődik el.

“Ahol egy kalandozó van … ott előbb-utóbb feltűnik több is.” Az ősi bölcsesség módjára ebben a bejegyzésben van mód csapatot verbuválni, illetve pótolni a hézagokat a csapat soraiban. Érdemes elérhetőséget is írni a hozzászólásokhoz a könnyebb kommunikáció végett. Jó csapatkeresést kívánunk.

Csapatkereső a 28. Kalandorkrónikákra

7 thoughts on “Csapatkereső a 28. Kalandorkrónikákra

  • Részt szeretnék venni a játékon, de nincs csapatom. Éppen ezért csapatot keresek! Még nincs karakterem, gondoltam alkalmazkodom a többiekhez…

  • Üdv Kalandorok,

    Szeretnék részt venni az eseményen, de nincsen csapatom. 35 éves vagyok és 15 évvel ezelőtt játszottam MAGUS-t a barátaimmal. Olvastam pár könyvet, szóval nem ismeretlen számomra a világ, de mély tudással nem rendelkezem. Jelenleg Zalaegerszegen lakom, de Pesten születtem és rendszeresen járok fel. A karit csapatfüggővé teszem, de szívesen lennék fejvadásszal.
    Üdv, Kornél

  • kornel.mach88@gmail.com

    @Lincz, ha lesz még 1-2 fő itt akkor van esélyünk.
    Egy email címet szerintem adj meg, mert nem találtam olyan opciót ahol a tagokra rá lehetne keresni.

  • Szervusztok!
    Szintén csapatot keresek. Szintén két évtizedes kihagyást követően, idén játszottam újra munkatársaimmal MAGUS-t. A csapat nyáron feloszlott, nem akadt több jelentkező. Egy alkalmas mesékre vevő volnék én is.
    Üdv: András
    kamupok@gmail.com

  • Sziasztok!
    2-en lennénk Szegedről akik csapatot keresnek. Én magam régi motoros vagyok, társam gyakorlott kezdő.
    Kedvencem a varázsló, de bármivel szívesen támogatom a csapatot.

  • Sziasztok, akkor ha jól számolom már 5-en vagytok, azt javaslom írjatok egymásnak 😉

  • Kedves Lincz és Malphedor,
    Egy email címet írjatok nekem.
    Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?