Aki szívén viseli a galaxis és az emberi faj sorsát
Aki nem átallja életét áldozni a jövőért
Aki  érzi a Császár szólítását
Akit hite arra buzdít, hogy harcoljon a Birodalmat fenyegető Káosz ellen
Aki kész elviselni a megpróbáltatásokat a győzelemért
Aki értelmet és célt akar adni létének

Az jelentkezzen a Birodalmi Légióba!

Itt az alkalom, hogy te is azon hősök sorába lépj, akik nap mint nap fegyvert ragadnak az emberiséget fenyegető förtelmek ellen.

Káosz kultisták, Eldák, Tauk, Necronok, Orkok, Tiranidák… Mind-mind a Birodalom elpusztítására fenekednek.

Fedezz fel új világokat! Látogass meg bolygókat, melyeket soha azelőtt! Éld át a bajtársiasság és a testvériesség érzését! Tanulj rendet, fegyelmet, felelősséget! Pusztítsd el az ellenséget!

Itt a lehetőség, hogy visszavágj!
Itt a lehetőség, hogy bizonyítsd hűséged és hited szilárdságát!
Itt a lehetőség, hogy a Birodalom büntető kalapácsa légy, s lesújts az eretnekekre!
Itt a lehetőség, hogy megszabadulj bűneidtől és életed áldozd a holnapért!

Csatlakozz a Birodalmi Légióhoz!
Amit kínálunk:

Gyors előlépési lehetőség – szolgálj gyalogos hadtestben, páncélos hadosztályban, vagy hadihajón! Szerezz rangot, elismerést és megbecsültséget!

Teljes ellátás, étel és szállás – Napi többszöri étkezés, alvóhely, egyenruha és megfelelő fegyverzet. Ez mindenki számára biztosított, mert a Császár szolgálatában mind egyek vagyunk.

Különleges juttatások – minden túlélt ütközet után zsoldemelés, előléptetés esetén családi prémiumok, halál esetén a maradványok (amennyiben vannak) ingyenes hazaküldése, sérülés esetén speciális implantátumok behelyezése.

Ingyenes egyházi szolgáltatások – gyóntatás, búcsúcédula, ima rendelésre, előre megváltható utolsó kenet, purgálás, személyre szabott penitencia, zsoltáréneklő morálnövelés, inkvizíciós tesztek, részvételi lehetőség a liturgiában, eretnekségi együttható kiszámítása, feláldozás a Császárnak (csak saját kérésre)

Jó társaság – köss életre szóló barátságokat, tégy szert hasznos ismeretekre, tanulj feletteseid példamutatásából, nemesedj a Gárda által képviselt erkölcsi normák által.

Lehetőség az önkiteljesítésre – mert itt mindeni megtalálhatja a hozzá illő foglalkozást! Légy felderítő, kém, utász, bombaszakértő, mesterlövész, ágyúkezelő, harckocsizó, gránátos, vagy bármi más a választható karrierlehetőségek közül.

Nincs más dolgod, mint jelentkezni! 5 főt várunk a legközelebb induló speciális és szigorúan titkos küldetésre! Ne késlekedj! A Galaxis sorsa múlhat rajtad!

 

Csatatestvérek!

Rátok is számítunk, mint sokat megélt és emberfeletti képességekkel rendelkező hősei az Univerzumnak!

Ti, akik nem ismertek félelmet
Lelketek tiszta
Eltökéltségetek megkérdőjelezhetetlen
Hitetek kikezdhetetlen
Ti vagytok a Birodalom védőbástyái és az emberi faj legjelesebb lovagjai.

Csatlakozzatok e szent küldetéshez, hogy ismét diadalra segítsétek a Birodalmat!

Minden űrgárdista, inkvizítor, és könyvtáros jelentkezése különösen nagy kegy és megtiszteltetés a Birodalmi Légió számára!

A Warhammer 40,000 Univerzumában játszódó kalandok a jól ismert lapozgatós könyvek szabályrendszerére épülnek. A játékra a tábor harmadik napján kerül sor.

Komattre: Warhammer toborzás

23 thoughts on “Komattre: Warhammer toborzás

  • ÚÚÚ BAZZ! Benne vagyok, bár csak egy videót láttam a világról. 🙂

  • Üdv!

    Csak érdeklődni szeretnék, hogy „a jól ismert lapozgatós könyvek” az pontosan mit takar? A kaland-játék-kockázat / kaland-játék-izgalom Harcos képzelet féle lapozgatósokra gondoltok, mint az Ork gyilkosok, A Mágus küldetése, A démon szeme meg ilyesmik? Esetleg más? Amúgy nagyon jól hangzik, bár warhammerhez van -angol nyelvű- szerepjáték, Dark Heresy, Rogue Trader, Deathwatch, meg kiegészítőik, illetve a Dark Heresynek van magyar nyelvű kalózfordítása.

  • Még sosem fogtam fegyvert, de ha megmutatja hol kell, rögtön aláírom 😀

  • Számít, hogy melyik rendház?

    Mert nekem, ha assasin nem akkor vagy a Raven Guard vagy a Grey Knughts tetszene… ha tartozhatunk vhova 🙂

  • Birodalmi oldalról lényegében minden elfogadott, ha az előtöri kellőképp részletes. 🙂 Mesélői szempontból számomra egyszerűbb, ha azonos rendházból jöttök, de bármi megoldható.

  • Hát… nem ismerem a rendszert és a világot… 🙁 bár idő lehet lenne… de inkább megnézem élőben milyen is egy ilyen kaland… ha tudok időt szakítani rá… 🙂

  • … nos? Megpróbálunk megegyezni rendház ügyben? Bocs de teljesen rá pörögtem a témára 😛 A Raven guard-ra azt írták, hogy gerilla harcosok, az ellenség vonalain belüli rajtaütések, szabotázsok, gyilkosságok, felderítés… gyakran használnak jetpacket és szeretik a „karmokat” közelharci fegyver gyanánt… A Grey knights-ról azt olvastam, hogy a démonok ellen hozták őket létre… azt hiszem valamelyest összefolynak az inkvizícióval… a képek alapján inkább meele fegyvereket használnak, lőfegyverként, csak alkalra szerelt vmiket láttam náluk… azt írták, hogy az inkvizítorok után ők tudnak a legtöbbet a démonokról… A space wolfokról nem sokat tudok, de úgy tudom állatok… a black templarokról még annyit sem tudok… De ez is csak annyi amit az elmúlt 1.5 napból leszűrtem 😛

  • Mivel a lapozgatós könyvek szabályrendszerén fogunk játszani, ezért az apróságokban nem érdemes elveszni sztem ;). Én gyakorlatilag bármivel szívesen játszom ami Űrgárdista 😉 De a Space Wolf és a Gray Knights is nagyon vagány!

  • Én is jelentkeznék! 🙂
    Nem rég kezdtem el WH-t játszani, van egy bűbájos kémem, aki ugyan estaliai származású (mondjuk ez ennél bonyolultabb), de a Birodalom ügynöke lett.

  • Sok a komment és fáradt vagyok elolvasni, de jelentkeznék erre ha még lehet, esetleg valakinek valami gyorstalpaló szabálykönyve van? 😀 A világot ismerem csak az rpg-t nem…

  • Rafin :
    „A Warhammer 40,000 Univerzumában játszódó kalandok a jól ismert lapozgatós könyvek szabályrendszerére épülnek ” ergo ha a világot ismered az bőven sok 😉

  • Jó mostmár regisztráltam a táborra és akkor jelentkeznék erre a kalandra.

  • Ahogy nézem itt is teltház van. :)))) Na ha még beférek énis akarok! 😀

Vélemény, hozzászólás?