Most hogy már a tábori célegyenesben loholunk, igyekszünk minél több programot pontosítani, hogy láthassuk miből élünk. Itt és most a társas és kártya játékokat vesszük számba, lássuk hát…

Ogre mester jóvoltából, a 4. napon egy Odalent – Kalandok a mélyben játékra kerül majd sor. Azoknak akik nem ismernék: ez egy viszonylag hosszú játékidőt garantáló (sok-sok óra) dungeon crawler. Ide 5 érdeklődőt vár az említett úriember, ő maga pedig a dungeon master szerepét ölti majd magára.
watch?v=rP2zA3lZk9Y&feature=player_embedded

Szintén az ő jóvoltából lesz, Tannhauser és Tannhauser: Operation Novgorod játék, amit a 6. napon szeretne nyélbe ütni. Ez előreláthatólag olyan 9 főt foglalkoztat majd, legalábbis az első körben.
watch?v=LgFSmWrexT0&feature=player_embedded

 

Ezenkívül, elsősorban Amund kollégának köszönhetően, lesz még lehetőség Tsuro, Oshi, Szkarabeusz és Minotauruszurak, valamint Anima játékokra is. Ezek időpontja egyenlőre nem fixálódott (nyilván a 4. nap kitűnő alkalom lesz a kipróbálásukra) , de mivel az itt felsoroltakból több is van ami nem igényel túl sok időt, így azokat a teljes szabadság szellemében is lehet majd játszani.

Mindezeken kívül pedig, igény esetén, egy Condottiere bajnokságot is bonyolíthatunk, mikor is hadvezéri érdemeinket a tábor színe elé tárhatjuk.
watch?v=l6FQMHDtcG8&feature=player_embedded

VI. Vándorkrónikák Tábor – Társas élmények

One thought on “VI. Vándorkrónikák Tábor – Társas élmények

Vélemény, hozzászólás?