val1„Figyelem,figyelem!!! Játékosok kerestetnek egy „retro” m.a.g.u.s. kalandhoz!!!! Ha van olyan, akkor ez inkább amolyan hagyományos, hangulat kaland. Remélem . Komoly kapcsolatot keresők, szabályokban akadékoskodok, vita ninják kerüljenek! 🙂 Valami olyan kaland lesz, amiket még anno a kezdetekkor játszottunk a klubban. Dungeon-retro! :)”

…a férfi elgyötörten tartott a dombtető felé. Lenge, tépett ruházata mint második bőr, tapadt izzadt testéhez. A hőség fojtogató volt a párás, sötét dzsungel alján. Bár nem hallotta, de tudta, mögötte sok pár árny surran. A távolból ütemes dobverés hangja szállt mindenfelé.

-„Mindjárt beérnek.”-gondolta az erv. Véres kardjával a kezében botorkált fától-fáig. Halk suhogásokra lett figyelmes. A következő pillanatban több apró szúrást érzett a testének különböző pontjain. Érezte, hogy végtagjain ólmos fáradság lesz úrrá, és szeme előtt lassan val2minden elhomályosul.

-„Döglött volna itt helyettünk az a göthös kékvérű! ”-gondolta utolsó erejével,majd ájultan dőlt egy cserje közepébe..

Távolabb, térben is időben két alak állt az erkélyen, és a tengert nézték unottan.

– Van hír a hajóról?

– Nincs, gróf úr.

– Két hét telt el. Nem is lesz már. Újabb zsoldosokat kell küldenünk.-krákogta a magasabbik, gyenge, suttogó hangon.- Már nem sok időm van. Intézkedjen Anton.

– Ahogy óhajtja, gróf úr.-felelte a köpcös, és méltóságosan behátrált az erkélyről….

Infok:

Max. 5 fő játékost keresek ehhez a kalandhoz.

A karakterek megalkotásához az Első- és Második Törvénykönyv; Harcosok, Barbárok, Gladiátorok kézikönyve, illetve a Papok, Paplovagok kézikönyve I-II használható. (Megjegyzés: papokat és paplovagokat kérjük a PPK I-II szerint kidolgozni!).

KK 3.0 karakteralkotás él. De,: hátrányok max. 4500tp. Iker-váltott kaszt,goblin,vad ork,különleges kasztok nem játszanak.

Karakterek, kérdések, bármi egyéb:

valheru@freemail.hu

Valheru-Életemet egy kis vízért (M.a.g.u.s. kalandmodul)

12 thoughts on “Valheru-Életemet egy kis vízért (M.a.g.u.s. kalandmodul)

  • Érdekes képválasztás, ezekkel a zebra hangulatú fekete elemekkel 8) …
    Hajrá – hajrá 😉

  • Kedves Vii kollega jelzésére(köszi) javítanám saját hibám,mely figyelmetlenségemből és a kapkodásból ered. Tényleg sok lenne a max. 4500tp hátrány a 3.0 alapján.Csak hát én azt még nem néztem.De sebaj.Orvosoljuk. Legyen mondjuk…..öööö….max.1000tp a felvehető hátrány,oké srácok! 🙂

  • 3.0 szerint jöhet az iker-váltott kaszt is,noh!!!

  • Nincs jelentkező?????Sebaj.Többet játhatom! 🙂

    AKkor a vetítés érdeklődés hiányában elmarad!!!!
    🙂

  • Phinix mester szájából a próféta szól, Valheru. A netes jelentkezés tavaly is csak amolyan tinipetting volt, az igazán nagy dolgok ott születtek, helyben. Ráadásul, ha megnézed, van huszonizé jelentkező a táborra és ehhez jóval kevesebb a játék. Teljesen kizárt, hogy a nagy többség inkább a Balatonba megy majd válogatott fertőzéseket összeszedni egész héten, vagy Kacatot bámulja, ahogy Khuriboow replikátor-paklijával rommá ver engem minden próbálkozásomnál 😉
    Ha mégse jelentkezik senki, akkor jövök én, ideadod Gorduin karakterlapját, szétlövöm a rosszkor jött kígyókat és legyűröm a kalandot egyedül 😀

  • és küldetés teljesitve Viii

    a program valóban majd ott válik véglegessé, ez csak amolyan tervezet, szinapszis, kötelezők röviden, a tábor tartalmából, stb-ilyesmi. meglásd kettőt pislogsz, és a te kalandodon lesznek a legtöbben, a táborban 😉

  • De csak az elején,aztán csak fogynak…..fogynak…fogynak… 🙂

  • Sőt én is segítek Vii-nek, már ha lesz még hely 😉

Vélemény, hozzászólás?